Mercedes-Benz C-Klasse Estate 180d | AMG | NIGHT | STOELV

Bouwjaar: 

2017

Kilometerstand: 
71.884
Rijklaar voor: 
€ 28.725,-
€ 371,42 p/mnd

Diesel, Automaat, Stationwagon... Alle specificaties

Automotions Mercedes-Benz, Roosendaal Dealerinfo

Omschrijving & garantie

Over deze Mercedes-Benz C-Klasse Estate 180d | AMG | NIGHT | STOELV

Welkom bij automotions Mercedes-Benz. Wij bieden u zekerheid en kwaliteit!

Betreft een zeer complete Mercedes-Benz C-Klasse Estate! Het voertuig is voorzien van o.a: EASY achterklep, parkpilot, AMG interieur/exterieur, AMG nightpakket, LED koplampen, stoelverwarming, navigatie en veel meer!

Deze auto is ingeruild van de 1e eigenaar, is volledig dealer onderhouden en staat klaar voor u bij automotions Mercedes-Benz Roosendaal.

Deze Mercedes-Benz occasion hebben wij speciaal voor u geselecteerd en behoort tot ons premium aanbod. Iedere occasion die wij aanbieden wordt voor u technisch en optisch volledig gecontroleerd, wel zo betrouwbaar toch? Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u zorgeloos en veilig kunt rijden.
Wilt u toch genieten van extra zekerheid, dan heeft u uiteraard de mogelijkheid om te kiezen voor een extra garantiepakket. Want ook in zijn volgende leven biedt een Mercedes-Benz van automotions kwaliteit, comfort en rijplezier. De volledige lijst met zekerheden en voorwaarden van onze garantiepakketten vindt u op www.automotions.nl/garantiepakketten.
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden m.b.t. kopen- leasen of financieren, een proefrit boeken of een taxatie van uw eigen auto- en een inruilvoorstel laten maken? Onze specialisten staan voor u klaar en vertellen u graag meer. Gebruik hiervoor bovenstaande button of bel 0165-596605 (Roosendaal) of 0113-221086 (Goes).
Beleef de wereld van automotions Mercedes-Benz, u bent van harte welkom!

Verticale tabs