Mercedes-Benz C-Klasse 180 | AMG | 360 CAMERA | WIDESCR

Bouwjaar: 

2019

Kilometerstand: 
12.207
Van: 
€ 48.573,-
Rijklaar voor: 
€ 38.450,-
€ 497,13 p/mnd
Uw voordeel: 
€ 10.123,-

Benzine, Automaat, Sedan... Alle specificaties

Automotions Mercedes-Benz, Goes Dealerinfo

Omschrijving & garantie

Over deze Mercedes-Benz C-Klasse 180 | AMG | 360 CAMERA | WIDESCR

Welkom bij automotions Mercedes-Benz. Wij bieden u excellente service afgestemd op uw persoonlijke wens.
Betreft een schitterende Mercedes-Benz C180 Business Solution AMG die voor u met zorg is samengesteld. Deze Mercedes-Benz is rijkelijk uitgerust met opties als o.a.: - Widescreen cockpit - Draadloze oplaadsysteem - AMG Line - Business Solution AMG - Parkeerpakker met 360 gr. camera.
Deze Mercedes-Benz is bij ons ingezet als geregistreerd voertuig. Daarmee profiteert u van veel voordeel ten opzichte van de nieuwprijs.

Het betreft een rijdende auto, voor de actuele kilometerstand kunt u contact opnemen met de afdeling verkoop op tel. nr. 0113-212730

Deze Mercedes-Benz occasion hebben wij speciaal voor u geselecteerd en behoort tot ons premium aanbod. Iedere occasion die wij aanbieden wordt voor u technisch en optisch volledig gecontroleerd, wel zo betrouwbaar toch? Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u zorgeloos en veilig kunt rijden.
Wilt u toch genieten van extra zekerheid, dan heeft u uiteraard de mogelijkheid om te kiezen voor een extra garantiepakket. Want ook in zijn volgende leven biedt een Mercedes-Benz van automotions kwaliteit, comfort en rijplezier. De volledige lijst met zekerheden en voorwaarden van onze garantiepakketten vindt u op www.automotions.nl/garantiepakketten.
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden m.b.t. kopen- leasen of financieren, een proefrit boeken of een taxatie van uw eigen auto- en een inruilvoorstel laten maken? Onze specialisten staan voor u klaar en vertellen u graag meer. Gebruik hiervoor bovenstaande button of bel 0165-596605 (Roosendaal) of 0113-221086 (Goes).
Beleef de wereld van automotions Mercedes-Benz, u bent van harte welkom!

Verticale tabs