Mercedes-Benz B-Klasse 180 | NAVI | LED | HOGE ZIT

Bouwjaar: 

2018

Kilometerstand: 
25.072
Rijklaar voor: 
€ 26.900,-
€ 347,81 p/mnd

Benzine, Automaat, Mpv... Alle specificaties

Automotions Mercedes-Benz, Roosendaal Dealerinfo

Omschrijving & garantie

Over deze Mercedes-Benz B-Klasse 180 | NAVI | LED | HOGE ZIT

Welkom bij automotions Mercedes-Benz. Wij bieden u zekerheid en kwaliteit!

Betreft een nette Mercedes-Benz B-Klasse 180 Ambition automaat met slechts 25.000 originele kilometers op de teller. Daarnaast voorzien van een navigatiesysteem, licht-/regensensor, parkeersensoren voor + achter, lichtmetalen velgen, led verlichting en een gegarandeerde hoge instap.

Deze B-Klasse is door ons nieuw geleverd en onderhouden. Komt u langs voor een overtuigende proefrit?

Deze Mercedes-Benz occasion hebben wij speciaal voor u geselecteerd en behoort tot ons premium aanbod. Iedere occasion die wij aanbieden wordt voor u technisch en optisch volledig gecontroleerd, wel zo betrouwbaar toch? Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u zorgeloos en veilig kunt rijden.
Wilt u toch genieten van extra zekerheid, dan heeft u uiteraard de mogelijkheid om te kiezen voor een extra garantiepakket. Want ook in zijn volgende leven biedt een Mercedes-Benz van automotions kwaliteit, comfort en rijplezier. De volledige lijst met zekerheden en voorwaarden van onze garantiepakketten vindt u op www.automotions.nl/garantiepakketten.
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden m.b.t. kopen- leasen of financieren, een proefrit boeken of een taxatie van uw eigen auto- en een inruilvoorstel laten maken? Onze specialisten staan voor u klaar en vertellen u graag meer. Gebruik hiervoor bovenstaande button of bel 0165-557400 (Roosendaal) of 0113-212730 (Goes).
Beleef de wereld van automotions Mercedes-Benz, u bent van harte welkom!

Verticale tabs