Ford Fiesta 1.1 85pk Trend UNIEK INTERIEUR

Bouwjaar: 

2018

Kilometerstand: 
5.197
Rijklaar voor: 
€ 14.995,-
€ 193,87 p/mnd

Benzine, Handgeschakeld, Hatchback... Alle specificaties

automotions tigchelaar Ford, Breda Dealerinfo

Omschrijving & garantie

Over deze Ford Fiesta 1.1 85pk Trend UNIEK INTERIEUR

Deze auto is voorzien van een interieur uit een Titanium. deze stoelen zijn beter qua comfort ivm hoogteverstelling voorstoelen en lendesteun bestuurdersstoel

Deze Ford occasion hebben wij speciaal voor u geselecteerd en behoort tot ons premium aanbod. Iedere occasion die wij aanbieden wordt voor u technisch en optisch volledig gecontroleerd, wel zo betrouwbaar toch? Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u zorgeloos en veilig kunt rijden.

Wilt u toch genieten van extra zekerheid, dan heeft u uiteraard de mogelijkheid om te kiezen voor een extra garantiepakket. Want ook in zijn volgende leven biedt een Ford van automotions kwaliteit, comfort en rijplezier. De volledige lijst met zekerheden en voorwaarden van onze garantiepakketten vindt u op www.automotions.nl/garantiepakketten.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden m.b.t. kopen- leasen of financieren, een proefrit boeken of een taxatie van uw eigen auto- en een inruilvoorstel laten maken? Onze specialisten staan voor u klaar en vertellen u graag meer. Gebruik hiervoor bovenstaande button, bel 076 5281400 of mail naar onlinesales@automotions.nl.

Beleef de wereld van automotions Tigchelaar, u bent van harte welkom!

Verticale tabs