Vanaf 1 november 2020 gaan wij verder onder de naam Louwman. Klik hier voor meer informatie.
Vanaf 1 november 2020 gaan wij verder onder de naam Louwman. Klik hier voor meer informatie.
Vanaf 1 november 2020 gaan wij verder onder de naam Louwman. Klik hier voor meer informatie.

Nieuws

Vlaander Groep neemt nieuwe Peugeot bedrijfswagens in ontvangst

Vrijdag 18 oktober nam de Vlaander Groep, voorheen Bouwbedrijf Risseeuw, 17 nieuwe Peugeot bedrijfswagens in ontvangst. Hiermee is het complete wagenpark vernieuwd en is tegelijkertijd de nieuwe huisstijl geïntroduceerd.

Al jaren is Bouwbedrijf Risseeuw een bekende en goede naam in de regio Zeeuws-Vlaanderen. Om de trots op het familiebedrijf te uiten, is gekozen voor de naamswijziging naar Vlaander Groep, zo vertelt directeur Gert-Jan Vlaander: “De naamsverandering is een waardering voor mijn ouders, die het bedrijf hebben opgebouwd. En ook zelf vind ik het leuk om het bedrijf onder onze familienaam voort te zetten, samen met mijn ouders en mijn zus. Het blijft bijzonder, om samen in het familiebedrijf te werken, samen iets moois te maken. Niet alleen nu maar ook in de toekomst. De komende jaren zal ik langzaam het bedrijf van mijn ouders over gaan nemen. En dat kan nu dus onder onze eigen familienaam.”

Het nieuwe wagenpark is een mooie manier om deze wijziging kracht bij te zetten. Met 17 bedrijfswagens met het nieuwe logo erop, kan dat niet onopgemerkt voorbij gaan in de regio. Michael Huijsmans, accountmanager bij Automotions Peugeot, heeft het traject vanaf het begin begeleid, van advies tot aan de aflevering. Uiteindelijk stonden er 12 Peugeot Experts en 5 Partners klaar, compleet aangepast naar de klantwensen. Vlaander Groep heeft nu bedrijfsauto’s met zeer zuinige dieselmotoren met een lage CO2-uitstoot. Zo behoort hun wagenpark tot één van de schoonste in de regio.

Dolf Kuijpers van ZuidWest Lease: “Als leasemaatschappij zorgen we ervoor dat we Vlaander Groep ontzorgen. We zijn een regionaal bedrijf, kennen de lokale partijen en kunnen altijd heel snel schakelen. Door een familiebedrijf als Vlaander Groep wordt dat enorm gewaardeerd. We staan 24 uur per dag voor ze klaar.”

Automotions Peugeot dankt Vlaander Groep voor het vertrouwen en de fijne samenwerking. Veel veilige kilometers gewenst!

Naar nieuwsoverzicht