Nieuws

Peugeot 5008 SUV benoemd tot 'Beste Nieuwkomer' 2018

Op 27 september jl. is de Peugeot 5008 SUV tijdens het 'Driving Business Event' van het vakblad Automobiel Management uitgeroepen tot Beste Nieuwkomer van het Jaar 2018. De vakjury bestaat uit directieleden van grote leasemaatschappijen in Nederland (LeasePlan, Athlon Car Lease, Alphabet en Arval), vertegenwoordigers van grote fleetowners (BAM Groep, Siemens, Enexis en CapGemini), onafhankelijke lease-experts en ervaren vakjournalisten. De jury wordt voorgezeten door de hoofdredacteur van het vakblad Automobiel Management (AM), de initiator van de prijs.

 “De modelnaam is gebleven, maar het concept is volledig nieuw. De Peugeot 5008 SUV biedt enorm veel ruimte. Het interieur- en rijcomfort staan op hoog niveau waardoor de 5008 SUV veel auto biedt voor zijn geld. De veelzijdige Peugeot SUV is dit jaar succesvol geintroduceerd binnen een veelbelovende markt; die van de grote SUV's met zeven zitplaatsen uit het C-segment. In deze categorie lopen we met de 5008 écht voorop", vertelt Edwin van Oosten, verkoopleider automotions Peugeot Goes.

Onder zijn dynamische en elegante lijnen is deze SUV een bijzonder functionele auto: met standaard zeven individuele zitplaatsen is de nieuwe 5008 de eerste SUV op de Nederlandse markt met de modulariteit van een MPV. Inmiddels leverbaar met diverse zuinige en sterke motoren en in een groot aantal uitvoeringen, waaronder de rijk uitgeruste Blue Lease modellen voor de zakelijke markt en de sportieve GT en GT Line. De nieuwe Peugeot 5008 valt te bewonderen in de showrooms van automotions Peugeot. "Graag nodig ik u uit voor een vrijblijvende proefrit met deze veelzijdige 'zevenzitter'!

Peugeot 5008 automotions Peugeot Goes
Naar nieuwsoverzicht