Nieuws

Overdracht Volvo dealerschap Goes aan Cappendijk Auto’s

Goes - Automotions zal het Volvo dealerschap in Goes per 28 januari 2019 overdragen aan Cappendijk Auto’s. Dit familiebedrijf voert het Volvo dealerschap al decennialang in Zeeuws-Vlaanderen.

Automotions Groep richt zich op groei van de merken in het verzorgingsgebied en ziet te weinig groeikansen voor het Volvo dealerschap. “Volvo is een mooi merk met een aantrekkelijke reeks personenwagens, het dealerschap hebben we de afgelopen 12 jaar met veel plezier ingevuld”, aldus Lennard van Oeveren van Automotions Groep. “De overdracht aan Cappendijk Auto’s is een goede keuze voor de toekomst. Wij zien de ontwikkeling van de mogelijkheden en activiteiten voor Volvo vol vertrouwen tegemoet.”

Volvo rijders zullen zo weinig mogelijk merken van de overdracht. De Volvo vestiging blijft gevestigd aan Pearyweg 17 te Goes. Met de overname van het Volvo dealerschap, neemt Cappendijk ook het voltallige sales- en aftersales team over. Dit team zal de Volvo klanten met hetzelfde enthousiasme blijven ontvangen.

Naar nieuwsoverzicht