Nieuws

Office Centre en Automotions Peugeot slaan de handen ineen

Automotions Peugeot

Een bijzondere aflevering deze week in Breda: Office Centre nam 10 nieuwe Partners in ontvangst. Voor deze gelegenheid werd een bijzondere locatie uitgekozen: het NAC stadion, waar het allemaal begon. De samenwerking is namelijk in eerste instantie ontstaan tijdens de wedstrijden van de Bredase voetbalclub!  

Office Centre is hét concept voor alle kantooroplossingen voor bedrijven. Van laptops en telefoons tot alle soorten kantoorartikelen en relatiegeschenken. Met 39 vestigingen is het in staat door heel het land persoonlijk advies en installatieservice te kunnen aanbieden. Deze persoonlijke en lokaal sterke connectie is wat het bedrijf uniek maakt en Automotions is trots dat het door de levering van deze Partners hier een bijdrage aan kan leveren.

Met de Peugeot Partner kiest Office Centre voor een bedrijfswagen van de nieuwste generatie op alle vlakken. Niet voor niets is het model eerder dit jaar nog uitgeroepen tot International Van Of The Year 2019. Met innovaties als de overload indicator en de Peugeot i-Cockpit, is de Partner uniek te noemen in zijn segment.

Tim Oomen, accountmanager bij NAC, heeft het mogelijk gemaakt de aflevering bij het stadion te laten plaatsvinden en was zelf ook aanwezig om alles in goede banen te leiden. Na een heerlijke kop koffie in de Nassau Lounge en een glimp van de training van de spelers, werden de sleutels overhandigd en werd een korte uitleg gegeven. Accountmanager Michael Huijsmans reikte de sleutels uit aan Richard Houppermans (algemeen directeur) en de vestigingsmanagers, waaronder Jurgen Wildhagen van de vestiging in Breda.
Ook Jeroen van Dongen, vestigingsmanager van Automotions Peugeot Breda en Bert Christianen, Aftersales Coördinator, waren aanwezig om kennis te maken.

Automotions is dé Peugeot dealer in de regio Zuid-West Nederland, met in totaal 6 vestigingen. Naast Peugeot, heeft Automotions ook een Mercedes-Benz dealerschap, met in totaal 3 vestigingen. Hiermee is het in staat zowel de particuliere als de zakelijke markt in het gebied optimaal te bedienen.

Naar nieuwsoverzicht