Nieuws

Maak kennis met de nieuwe Mercedes A-Klasse Limousine

De familie compacte auto's van Mercedes-Benz blijft groeien. Aan de voorzijde een revolutionaire A-Klasse. Daarachter biedt de nieuwe limousine vooral meer van alles. Meer ruimte, meer comfort, gewoon meer A-Klasse. Uiteraard voorzien van alle vertrouwde A-Klasse voordelen: zuinige motoren en een hoog veiligheidsniveau. De nieuwe A-Klasse Limousine is nu al te bestellen.

De techniek van de A-Klasse Limousine komt overeen met de A-Klasse hatchback. De auto’s staan op hetzelfde platform, het interieurconcept is gelijk aan elkaar en de motoren komen overeen. De auto wordt standaard geleverd met o.a. het Mercedes-Benz User Experience infotainment systeem met een 7 inch touchscreen. Daarnaast beschikt de auto over de laatste generatie driving assistance systemen zoals Active Brake Assist en Active Lane Keeping Assist.

Motoren
Verder is de A-Klasse Limousine eind van dit jaar leverbaar als A 200 (163 pk/120 kW) met 7G-DCT transmissie en als A 180 d (116 pk/85 kW) met 7G-DCT transmissie.

Uitvoeringen
De nieuwe A-Klasse Limousine wordt in diverse uitvoeringen geleverd, zoals Style Plus, Progressive en AMG Line. Speciaal voor de introductie is er ook een Edition 1 uitvoering beschikbaar. Dit model is voorzien van koperkleurige accenten aan binnen-en buitenzijde.

Naar nieuwsoverzicht