Nieuws

De nieuwe Peugeot Partner uitgeroepen tot 'Van of the Year 2019'

De gloednieuwe Peugot Partner is in Hannover verkozen tot International Van Of The Year 2019. Deze award is de kroon op het werk en de inzet van de Peugeot teams bij een project dat behoort tot de kern van het ontwikkelingsbeleid van het merk.

De prestigieuze prijs wordt toegekend nog voordat de marktintroductie van de nieuwe Partner een feit is. De nieuwe Partner is de vijfde 'Van Of The Year' van Peugeot sinds deze award in 1992 in het leven werd geroepen. De Peugeot Partner heeft ongekend goede dynamische en akoestische eigenschappen, een hoog technologisch- en veiligheidsniveau, twee carrosserielengtes (4,40 m en 4,75 m) en daarnaast ook een uitgebreid gamma motoren en uitrustingen die het leven van de gebruiker vergemakkelijken.

Twee belangrijke en unieke innovaties hebben de aandacht getrokken: de overload indicator voor veilig laden en de Surround Rear Vision waarmee een camera de dode hoeken bewaakt. De Peugeot Partner onderscheidt zich door het exclusief en voor het eerst ter wereld in dit segment toepassen van de i-Cockpit, die met een nieuwe rijbeleving voor meer productiviteit zorgt. Voor iedere professional is er een configuratie waarmee hij of zij efficiënt zal kunnen werken, zoals de versie 'Grip' voor wie onder alle omstandigheden een stevige en robuuste auto nodig heeft, of de versie 'Asphalt' voor wie veel tijd doorbrengt in de auto. De nieuwe Partner versterkt de ambitie om het onmogelijke waar te maken.

De geschiedenis van de award ‘International Van Of The Year‘ begon in 1992. De jury bestaat uit een Europees panel van 25 journalisten en uitgevers van onafhankelijke vakbladen, gespecialiseerd in lichte bedrijfswagens.

Peugeot Partner 'Van of the Year 2019'
Naar nieuwsoverzicht