Nieuws

De nieuwe Opel Zafira Life

Opel presenteert op de Brussel motorshow de compleet nieuwe generatie Zafira. Twintig jaar na de introductie van de eerste generatie krijgt het Zafira-succesverhaal een vervolg: de Zafira Life. Deze nieuwe generatie MPV wordt leverbaar in drie lengtevarianten, met tot wel negen zitplaatsen. Er is uiteraard veel aandacht besteed aan het comfort van de passagiers, met onder andere verstelbare stoelen en een panoramadak.

De Zafira Life is een MPV die simpelweg aan alle eisen tegemoetkomt: met een veelzijdig interieur, een hoog comfortniveau en slimme rijassistentiesystemen tot state-of-the-art infotainment, een head-up display en intelligente cruise control met camera- en radartechnologie. Een veiligheidsconcept dat garant staat voor de maximale score van vijf sterren in de Euro NCAP-botsproef. De geavanceerde technologie is gekoppeld aan voor Opel typische designdetails, evenwichtige proporties en korte overhangen.

Leverbaar in drie lengtevarianten
De nieuwe Opel Zafira Life biedt rijplezier en comfort en wordt leverbaar in drie lengtevarianten. Te kiezen valt uit een lengte van 4,60 meter ('Small'), 4,95 meter ('Medium') of 5,30 meter ('Large'). Elke lengtevariant is verkrijgbaar met tot wel negen zitplaatsen - ongekend in deze klasse.

De nieuwe Zafira Life is vanaf februari 2019 te bestellen. Op termijn volgt ook een volledig elektrische variant.

Naar nieuwsoverzicht