Nieuws

De nieuwe Opel Combo: Nooit meer "gaat dat wel passen?"

Met een gezin een dagje weg of een week op vakantie met de auto is een mooi vooruitzicht, maar zorgt bij de volwassenen vaak ook voor slapeloze nachten. Want gaat dat allemaal wel passen? Dat piekeren kan vanaf dit jaar zomaar verleden tijd zijn...
Maak kennis met de nieuwe Opel Combo Tour: voldoende ruimte voor het hele gezin én meer!

De nieuwe Opel Combo Tour is de vijfde van zijn generatie, maar is wel gebouwd op een compleet nieuw platform. We kunnen gerust stellen dat deze nieuwe Combo de ideale gezinsauto is. De Combo is praktisch, comfortabel en bovenal bied het model enorm veel ruimte. Wel zo fijn als het hele gezin inclusief koffers, eten en drinken, spelletjes voor onderweg én knuffels mee moeten.

Ruimte
De Opel Combo biedt heel veel, maar het allerbelangrijkste is: ruimte. Er is keuze uit de korte en lange versie, die beide met vijf of zeven zitplaatsen leverbaar zijn. De standaard korte versie (4,40 meter) heeft een inhoud van zo'n 597 liter3, de verlengde (4,75 meter) versie heeft, met alle stoelen in gebruik, een laadvolume van zo'n 850 liter3 .Bij deze genoemde volumes hebben we het puur over het laadvolume wanneer alle stoelen bezet zijn. Zijn alle stoelen ingeklapt dan biedt de korte versie 2.126 liter4 en de lange versie 2.693 liter4.  Zo is niet alleen het gezin vervoeren mogelijk, maar eventueel ook een complete kampeeruitrusting, fietsen óf een surfplank. Uiteraard is deze ruimte ook voor dagelijks gebruik ideaal. Boodschappen doen of een kast halen bij een groot Zweeds warenhuis, de laadruimte van je auto zal nooit meer het probleem zijn!

Handig
Op de nieuwe Combo is vrijwel elke moderne techniek van Opel beschikbaar. Zo is er het infotainmentsysteem met touchscreen (max. 8 inch), een groot panoramadak, head-up display en zelfs opties als verwarmbare stoelen en een verwarmbaar stuur mogelijk. Diverse rijhulpsystemen zoals rijbaanassitent, achteruitrijcamera, adaptieve cruise control en een noodremsysteem kunnen ook allemaal worden toegevoegd. Zo is de Combo niet alleen superruim, maar ook nog eens enorm comfortabel én veilig. 

Kracht
Met een auto vol is het fijn dat de motor ook voldoende power heeft om iedereen op plaats van bestemming te brengen. De nieuwe Combo zal leverbaar zijn in benzine- en dieselmotoren in handgeschakelde vijf- of zesversnellingsbak (achttrapsautomaat is optioneel). Beide bieden directe injectie en turbo. Deze krachtbronnen combineren rijplezier met brandstofeconomie. Met andere woorden: comfortabel én zuinig! 

De nieuwe Combo wordt in het tweede deel van 2018 leverbaar. Binnenkort volgt meer informatie op onze website en social kanalen.

Nieuwe Opel Combo automotions
Naar nieuwsoverzicht