Nieuws

De nieuwe Mercedes-Benz CLA Coupé: zo mooi kan automobiele intelligentie zijn!

Tijdens de CES in Las Vegas presenteerde Mercedes-Benz de compleet nieuwe CLA coupé. Met de vorige CLA slaagde het merk erin een jongere doelgroep aan te spreken en veel rijders van andere merken te doen over stappen naar Mercedes-Benz. Deze trend wordt met het nieuwe model voortgezet. De nieuwe CLA is niet alleen de meest emotionele auto in zijn klasse, het is ook een van de meest intelligente. Het model is onder andere uitgerust met de MBUX-interieurassistent, welke te bedienen is met gebaren en spraak op een vooruitstrevend niveau. Daarnaast wordt voor het navigatiesysteem augmented reality gebruikt, is het rijassistentiepakket Intelligent Drive uitgebreid en worden door de Energizing Coach fitnessaanbevelingen voorgesteld.   

Om het nieuwe model te vieren, komt in het eerste jaar een Edition 1-uitvoering. Deze gelimiteerde uitvoering is zowel aan de buiten- als binnenkant afgewerkt met visuele details, om de exclusiviteit te benadrukken.

De nieuwe CLA komt in mei 2019 op de markt.

 

 

De Mercedes-Benz Shooting Brake

Verbluffend uitnodigend.

De perfecte proporties van de nieuwe CLA Shooting Brake beginnen bij de licht naar voren overhellende diamond grille, worden voortgezet door de frameloze portieren en gespierde schouderpartij, en eindigen in de opvallende achterzijde.
In het design van het interieur van de CLA Shooting Brake is technologische power gekoppeld aan een sportieve stijl. Dit karakter wordt tot in het kleinste detail verder benadrukt door ultramoderne aanduidings- en bedieningselementen. Kortom, hier kunt u doen waar u zin in hebt en helemaal uzelf zijn.

Haalt alles eruit wat erin zit. De sportieve, veelzeggende CLA Shooting Brake is opzienbarend, comfortabel en veilig. Uniek maar geen trendvolger. Bij de CLA Shooting Brake is het beste uit twee werelden verenigd: de sportiviteit van een coupé en de ruimte van een estate. Het front met diamond grille is een ware blikvanger. De stijlvolle designelementen zorgen voor een VIP-interieur. De spannende daklijn leidt het oog naar de achterzijde.

mercedes-benz-cla-shooting-brake-automotions
Naar nieuwsoverzicht