Nieuws

Automotions Tigchelaar Business BBQ

Op donderdag 20 juli a.s. organiseert automotions tigchelaar een BBQ voor haar zakelijke relaties. Tijdens deze avond presenteren wij ons complete Ford bedrijfswagengamma waaronder de nieuwe Transit met Citybox-opbouw en een Post NL-demonstratieauto. Daarnaast zijn verschillende van onze leveranciers te gast om hun producten aan u te laten zien en u er meer over te vertellen. De avond start om 17:00 uur aan het Minervum 7001C bij automotions tigchelaar in Breda.

Workshops
Tijdens de Business BBQ kunt u deelnemen aan de volgende workshops:

  1. 17:30-18:00 uur: Jan Rolleman neemt u mee in de ZZP-regeling: de fiscale voordelen bij aanschaf van een bedrijfswagen. Hij geeft u praktische tips over de keuzeregeling om met BTW-aftrek, BPM-vrijstelling en laag tarief voor de motorrijtuigenbelasting toch zonder bijtelling te kunnen rijden.
  2. 18:15-18:45uur: Tim Struijs van Moving Intelligence vertelt u hoe u alles in kaart kunt krijgen; van ritregistratie en beveiliging tot wagenparkbeheer.
  3. 19:00-19:30 uur: Marco Pannekoek legt u het verschil uit tussen Operational en Financial Lease en wat voor u van belang is om voor uw bedrijf en situatie de juiste keuze te maken.

Aanmelden
Via onderstaande button kunt u zich aanmelden voor de Business BBQ en één of meerdere workshops.

Partners
Deze Bedrijfswagens Business BBQ wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende partners: 

Bedrijfswagen Business BBQ
Naar nieuwsoverzicht