Vanaf 1 november 2020 gaan wij verder onder de naam Louwman. Klik hier voor meer informatie.
Vanaf 1 november 2020 gaan wij verder onder de naam Louwman. Klik hier voor meer informatie.
Vanaf 1 november 2020 gaan wij verder onder de naam Louwman. Klik hier voor meer informatie.

Voorraad nieuwe Peugeot Partner (15)

Sorteeropties

Nieuwe Peugeot Partner uit voorraad

Met een nieuwe Peugeot Partner uit voorraad, kunt u elke klus klaren! Dat wordt bevestigd door de bekroning met de titel “International Van of the Year 2019” van de Peugeot Partner. Al sinds 1996 is de Peugeot Partner op de weg. Er zijn twee generaties Partners, generatie I welke gebouwd werd tussen 1996-2012 en generatie II die van 2008 tot nu gebouwd wordt. De Peugeot Partner is ook daadwerkelijk de beste partner voor uw klussen, zo beschikt de bestelbus over een rechthoekige laadruimte en aerodynamische voorkant. Een nieuwe Peugeot Partner uit voorraad bezorgd u een trouwe partner voor de toekomst die al uw werkzaamheden aan kan!

Peugeot Partner laadruimte

Onze Peugeot Partners uit voorraad zijn er in twee verschillende lengtematen, een M- en XL-variant. U bent er van verzekerd dat u al uw (klus)spullen zonder problemen kunt vervoeren door zijn laadruimte van 3,3 tot 3,8 kubieke meter. Met een laadvermogen tot maar liefst 1000kg, extra laadruimte verlichting én 10 sjorogen is dit de perfecte bedrijfswagen.
Bent u toch op zoek naar een groter model dan een Peugeot Partner? Bekijk dan eens de Peugeot Boxer of een Peugeot Expert!

Direct de weg op met een nieuwe Peugeot Partner uit voorraad?

Een nieuwe Peugeot Partner uit voorraad betekend niet dat u geen keuzemogelijkheden heeft. Onze voorraadmodellen zijn onder andere verkrijgbaar in een diesel- of een elektrische variant. Met een nieuwe Peugeot Partner uit voorraad heeft u een nieuwe en betrouwbare bedrijfswagen voor een scherpe prijs.

Nieuwe Peugeot Partner uit voorraad kopen

Wilt u meer weten over een Peugeot Partner uit voorraad of bent u geïnteresseerd in het kopen van deze bestelwagen? Uiteraard helpen wij u graag verder. Onze Peugeot bedrijfswagen specialisten helpen u graag verder bij het beantwoorden van al uw vragen én voor een vrijblijvende proefrit, een op maat gemaakt inruilvoorstel of financiering. Dit kan via de buttons op onze website of via ons telefoonnummer (0113 – 220 620) of mailadres onlinesales@automotions.nl .