Filters
Meer filters
  • Type  
  • Acties
  • Merk/Model
  • Transmissie
  • Brandstof
  • Km-stand
  • Filters
  • Meer filters
  • Sorteren
  • Prijs
  • Carrosserie
  • BTW verrekenbaar
  • Kleuren
  • Bouwjaar
  • Energielabel
  • Trefwoord
  • Opties
  • Plaats

Peugeot 5008, volledig nieuw of tweedehands | Louwman

De Peugeot 5008 is een populaire auto die bekend staat om zijn ruime interieur en uitstekende rijeigenschappen. Het is een SUV die geschikt is voor gezinnen vanwege de 7 zitplaatsen. De Peugeot 5008 wordt over het algemeen goed beoordeeld door eigenaren en critici vanwege zijn stijlvolle ontwerp, betrouwbaarheid en rijcomfort. De prijs van een nieuwe Peugeot 5008 begint bij ongeveer 35.000 euro en kan oplopen tot ongeveer 50.000 euro, afhankelijk van de specificaties en opties. De auto heeft een gemiddeld brandstofverbruik van ongeveer 1 op 15, wat redelijk zuinig is voor een auto van dit formaat en gewicht.


De Peugeot 5008 te koop bij Louwman

De Peugeot 5008 is een populaire SUV met een ruim interieur en een sportief design. De prijs van een nieuwe Peugeot 5008 varieert afhankelijk van de uitvoering en eventuele extra opties, maar begint bij ongeveer €35.000. Voor wie op zoek is naar een betaalbare optie, is het ook mogelijk om te kiezen voor een tweedehands Peugeot 5008 occasion. De prijs van een tweedehands Peugeot 5008 varieert afhankelijk van het bouwjaar, de kilometerstand en de staat van de auto. Bij Louwman hebben we een ruim aanbod aan Peugeot 5008 occasions in verschillende prijsklassen.


peugeot 5008 occasion

Bij Louwman hebben we een ruim aanbod aan Peugeot 5008 occasions en bieden we verschillende uitvoeringen en modellen aan. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een Peugeot 5008 occasion automaat. Onze Peugeot 5008 occasions zijn uitvoerig gecontroleerd en worden afgeleverd met garantie, zodat u zorgeloos de weg op kunt. Bekijk ons actuele aanbod online of kom langs in één van onze showrooms. Bent u op zoek naar een Peugeot 5008 tweedehands? Dan bent u bij Louwman aan het juiste adres!


De ruimtelijke Peugeot 5008 SUV

De Peugeot 5008 SUV is een ruime en veelzijdige auto die veel wordt gewaardeerd door gezinnen vanwege de 7 zitplaatsen. De 5008 SUV Peugeot is een populaire keuze voor mensen die op zoek zijn naar een SUV met een stijlvol en modern design. De Peugeot 5008 SUV 2021 is het nieuwste model en beschikt over geavanceerde technologie en innovatieve functies. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het kopen van een tweedehands model, biedt de Peugeot 5008 SUV tweedehands goede opties. Het interieur van de Peugeot 5008 SUV is ruim en comfortabel, met hoogwaardige materialen en een gebruiksvriendelijk infotainmentsysteem. De Peugeot 5008 SUV prijs begint bij ongeveer 35.000 euro voor een nieuwe auto en kan variëren afhankelijk van de specificaties en opties die beschikbaar zijn.


7 zitplaatsen in de Peugeot 5008

De Peugeot 5008 is verkrijgbaar als 7-persoons auto en biedt genoeg ruimte voor een groot gezin of een groep. Er zijn zowel nieuwe als tweedehands Peugeot 5008 7-persoons modellen beschikbaar, waaronder ook automaat uitvoeringen. De Peugeot 5008 automaat 7 persoons is een goede keuze voor als je met gemak wilt rijden ipv schakelen Bij een volle auto is de Peugeot 5008 kofferruimte nog steeds ruim genoeg om bagage op te slaan voor 7 personen. De afmetingen van de Peugeot 5008 zijn groot genoeg om comfortabel 7 personen en hun bagage te huisvesten, terwijl de auto toch wendbaar blijft. De afmetingen van de Peugeot 5008 zijn ongeveer 4,64 meter lang, 1,84 meter breed en 1,65 meter hoog. Als je op zoek bent naar een Peugeot 7 persoons occasion, dan is de Peugeot 5008 een goede optie.


nog meer ruimte met dakdragers

Als je een Peugeot 5008 bezit, wil je waarschijnlijk optimaal gebruikmaken van de ruimte in je auto. Een handige toevoeging om extra bagageruimte te creëren, zijn dakdragers. Hierdoor kun je bagage of andere spullen veilig en efficiënt op het dak van je auto vervoeren. Als je op zoek bent naar een dakdrager Peugeot 5008, zijn er verschillende opties beschikbaar. Zo kun je kiezen voor originele dakdragers van Peugeot zelf, de dakdragers van Peugeot zijn speciaal ontworpen en passen perfect op jouw Peugeot 5008. Deze dakdragers zijn veilig, betrouwbaar en eenvoudig te monteren op het dak van je auto. Bovendien worden deze originele dakdragers geleverd met een garantie van Peugeot, wat extra zekerheid geeft. Als je een Peugeot 5008 2018 hebt, is het belangrijk om te controleren welke dakdragers geschikt zijn voor jouw specifieke model. Sommige dakdragers zijn namelijk alleen geschikt voor bepaalde uitvoeringen of modellen. Het is daarom verstandig om de handleiding van je auto te raadplegen of contact op te nemen met een specialist op het gebied van dakdragers om te zorgen dat je de juiste keuze maakt. Er zijn ook dakdragers van andere merken beschikbaar die geschikt zijn voor de Peugeot 5008. Denk bijvoorbeeld aan bekende merken zoals Thule, Yakima en Mont Blanc. Deze dakdragers zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, prijsklassen en stijlen, zodat je altijd een optie vindt die bij jouw persoonlijke voorkeuren en behoeften past. Dakdragers zijn een handige toevoeging voor je Peugeot 5008 als je extra bagageruimte nodig hebt. Of je nu kiest voor originele dakdragers van Peugeot zelf of voor dakdragers van een ander merk, zorg ervoor dat je de juiste optie kiest die past bij jouw behoeften en je veiligheid garandeert.


De elektrische Peugeot 5008

Peugeot brengt de komende twee jaar maar liefst vijf nieuwe elektrische auto's op de markt, waaronder de langverwachte Peugeot 5008 elektrisch. De elektrische Peugeot 5008 biedt niet alleen een indrukwekkende actieradius, maar ook een ruim en luxe interieur voor het hele gezin.  Helaas is nog niet bekend wanneer de Peugeot 5008 elektrisch precies op de markt komt, maar het merk heeft al wel aangegeven dat de prijs concurrerend zal zijn met andere elektrische SUV's in hetzelfde segment. Voor wie niet kan wachten op de elektrische versie, biedt Peugeot ook de hybride Peugeot 5008 aan. Met een gecombineerd vermogen van 225 pk en een elektrische actieradius van maximaal 59 kilometer, is dit een aantrekkelijke optie voor wie zowel duurzaamheid als rijplezier hoog in het vaandel heeft staan. De prijs van de Peugeot 5008 hybride is ook zeer competitief in vergelijking met andere hybride SUV's.


De sportieve Peugeot 5008 GT

De Peugeot 5008 GT is de sportieve uitvoering van deze populaire SUV. Met zijn krachtige motor, sportieve styling en luxe interieur is dit de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een mix van comfort en prestaties. De GT-uitvoering biedt een scala aan geavanceerde technologieën, waaronder een digitaal instrumentenpaneel en een groot touchscreen display voor infotainment en navigatie. De sportieve uitstraling wordt versterkt door de Peugeot 5008 GT-Line, die extra elementen zoals rode accenten en speciale lichtmetalen velgen toevoegt. Maar het draait niet alleen om het uiterlijk. De Peugeot 5008 GT beschikt ook over een krachtige 1.6-liter benzinemotor met 181 pk, die gekoppeld is aan een soepele automatische transmissie. Hierdoor ervaar je een dynamische rijervaring en snelheid wanneer dat nodig is. Het interieur van de Peugeot 5008 GT is ook niet te missen, met hoogwaardige materialen en een ruimte die perfect is voor het hele gezin. En als kers op de taart beschikt de 5008 GT ook over een interieurfilter die ervoor zorgt dat de lucht in de auto altijd schoon en gezond is.



Het interieur van de Peugeot 5008

De Peugeot 5008 is niet alleen een ruime en comfortabele auto van buiten, maar ook van binnen. Het interieur van de Peugeot 5008 is stijlvol en modern, met hoogwaardige materialen en een slimme indeling. Het dashboard van de Peugeot 5008 is ontworpen met de bestuurder in gedachten. Het instrumentenpaneel is digitaal en er is een centraal touchscreen voor het bedienen van de infotainment- en klimaatregelsystemen. De stoelen zijn comfortabel en bieden veel steun, ook tijdens lange ritten. Het Peugeot 5008 interieur is ook praktisch. De tweede en derde rij stoelen kunnen worden neergeklapt om extra bagageruimte te creëren. Bovendien is er een handig opbergvak onder de vloer van de bagageruimte om waardevolle spullen veilig op te bergen. Het interieurfilter Peugeot 5008 zorgt voor schone lucht in de auto. Het filtert pollen, stof en vuil uit de lucht, wat vooral belangrijk is voor mensen met allergieën. Al met al biedt het interieur van de Peugeot 5008 niet alleen comfort en stijl, maar ook praktische functies om elke rit aangenaam te maken.


Nog mooier: peugeot 5008 allure pack business

De Peugeot 5008 Allure Pack Business is een uitvoering van de populaire Peugeot 5008 SUV, speciaal ontworpen voor zakelijk gebruik. Deze uitvoering combineert luxe en comfort met praktische functionaliteit en een aantrekkelijke prijs.


peugeot 5008 1.2 puretech allure
De Peugeot 5008 Allure Pack Business is uitgerust met een krachtige en zuinige 1.2 PureTech benzinemotor. Hierdoor geniet je van een soepele en efficiënte rijervaring, terwijl de uitstoot van CO2 en het brandstofverbruik tot een minimum worden beperkt. Daarnaast beschikt deze uitvoering over diverse extra's zoals parkeersensoren, een navigatiesysteem en een achteruitrijcamera.


peugeot 5008 active vs allure
De Peugeot 5008 Allure Pack Business is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: de Active en de Allure. De Allure uitvoering biedt extra luxe en comfort, met bijvoorbeeld lederen bekleding en een panoramisch glazen dak. Bovendien beschikt de Allure uitvoering over het Pack Business, waarmee je profiteert van extra opties zoals de 180 graden panoramische achteruitrijcamera en handsfree achterklepbediening.
 
Automotions wordt Louwman
Automotions gaat verder als Louwman
Als onderdeel van de Louwman Dealer Group kunnen wij met trots aankondigen dat Automotions per 1 november 2020 de dienstverlening voortzet onder de naam Louwman. Daarmee zijn wij onderdeel van een bijzonder familiebedrijf.
sluiten
 
resultaten tonen