Vanaf 1 november 2020 gaan wij verder onder de naam Louwman. Klik hier voor meer informatie.
Vanaf 1 november 2020 gaan wij verder onder de naam Louwman. Klik hier voor meer informatie.
Vanaf 1 november 2020 gaan wij verder onder de naam Louwman. Klik hier voor meer informatie.

Voorraad nieuwe Peugeot 308 (1)

Sorteeropties

Nieuwe Peugeot 308

Bent u op zoek naar een nieuwe Peugeot 308? Of uw voorkeur nu uitgaat naar de sportieve Berline, of naar de ruime 308SW, u bent altijd gegarandeerd van optimaal rijplezier en comfort. Bij automotions beschikken we over een ruim aanbod van de Peugeot 308. Kenmerkend voor de 308 is het dynamische karakter dat u tot in elk detail terugziet. Daarnaast kunt u rekenen op de nieuwste technologieën die we ook terugzien in de grotere Peugeot 508. Denk hierbij aan een achttraps automaat, full led koplampen en realtime navigatie.

 

Tweedehands Peugeot 308

Er zijn inmiddels twee generaties van de succesvolle Peugeot 308 op de markt. Wanneer u dus op zoek bent naar een Peugeot 308 occasion, zal u veel aanbod vinden. Waar de eerste generatie eigenschappen had van een MPV, is de tweede generatie meer gericht op dynamiek, zonder de praktische eigenschappen te verliezen. Wanneer u een tweedehands Peugeot 308 aanschaft, wilt er natuurlijk wel zeker van zijn dat uw aankoop voldoet aan de hoogste eisen. Deze zekerheid vindt u bij automotions: als merkdealer bent u verzekerd van de beste kwaliteit.

 

Peugeot 308 uitvoeringen

Welke Peugeot 308 uitvoering heeft uw voorkeur? Het belangrijkste verschil zit in de carrosserievariant. Er is namelijk keuze uit de 308 hatchback of 308SW. Wanneer u een rijke uitrusting wenst, komt u al snel uit bij de luxe Peugeot 308 Allure of de sportieve GT-Line. Echter zijn de 308 Active en Style vaak ook bijzonder rijk uitgerust, met zaken als cruise control, parkeersensoren en een navigatiesysteem. Er is altijd wel een Peugeot 308 uitvoering die bij u past.

 

Tweedehands Peugeot 308 kopen

Is de Peugeot 308 wat voor u? Wij helpen u graag verder met het vinden van een auto naar wens. Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar voor het maken van een proefrit, informeren over kopen, leasen en financieren en een persoonlijk inruilvoorstel. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0113 220 620 of per mail naar naar Onze klantenservice.