Aanbod

Sorteeropties

Nieuwe Peugeot 2008

Een nieuwe Peugeot 2008 biedt u alle luxe en comfort die u van een SUV kunt verwachten, zonder de nadelen hiervan. Zo profiteert u van de hoge instap, een goed overzicht onderweg en bijzonder veel ruimte. Gezien het lage gewicht van de Peugeot 2008, profiteert u daarnaast van een laag brandstofverbruik en relatief lage maandelijkse kosten. Het model is namelijk gebaseerd op de Peugeot 208. In 2016 kreeg de 2008 een facelift en later zijn er nog een aantal kleine wijzigingen doorgevoerd, waardoor het model nog altijd actueel is.

 

Peugeot 2008 uitvoeringen

Het aanbod Peugeot 2008 uitvoeringen begint bij de Active, welke standaard al voorzien is van onder andere airconditioning, cruise control en een lederen stuurwiel. De 2008 Signature biedt een rijkere uitrusting tegen een beperkte meerprijs, dit is dan ook een veel gekozen uitvoering van de 2008. Hetzelfde geldt voor de Allure, welke van alle gemakken is voorzien. De meest rijke en sportieve uitvoering vindt u in de 2008 GT-Line, met 17 inch lichtmetalen velgen, rode accenten en Grip Control. Verder heeft u de keuze uit een handgeschakelde 5- of 6 versnellingsbak of een efficiënte 6-traps automaat. Van de meeste uitvoeringen en kleuren hebben we meestal een ruime voorraad.

 

Nieuwe Peugeot 2008 kopen

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een nieuwe Peugeot 2008? Voor het maken van een proefrit, informatie over kopen- leasen en financieren of wilt u een op maat gemaakt inruilvoorstel, helpen onze Peugeot specialisten u graag verder. U kunt hiervoor gebruik maken van buttons op onze website, ons telefoonnummer 0113 220 620 of mail naar Onze klantenservice.