Vanaf 1 november 2020 gaan wij verder onder de naam Louwman. Klik hier voor meer informatie.
Vanaf 1 november 2020 gaan wij verder onder de naam Louwman. Klik hier voor meer informatie.
Vanaf 1 november 2020 gaan wij verder onder de naam Louwman. Klik hier voor meer informatie.

Aanbod

Sorteeropties

Nieuwe Peugeot 2008 SUV

Een nieuwe Peugeot 2008 SUV biedt u alle luxe en comfort die u van een SUV kunt verwachten. Hij heeft een stoer voorkomen met vloeiende lijnen en een ruim interieur. De nieuwe 2008 SUV biedt een sublieme rijervaring dankzij de innovatieve Peugeit i-Cockpit, hoogwaardige technologieën en krachtige en efficiënte aandrijflijnen naar keuze. De nieuwe 2008 SUV is leverbaar met reguliere verbrandingsmotor, maar is ook volledig elektrisch leverbaar! 

 

Peugeot 2008 SUV uitvoeringen

U hebt gekozen voor de nieuwe Peugeot 2008 SUV: deze compacte en veelzijdige auto met zijn sensationele design biedt u een volledig nieuwe rijervaring. Start de configuratie van uw auto door een van de uitvoeringen te kiezen: nieuwe Peugeot 2008 SUV Active, nieuwe Peugeot 2008 SUV Allure, nieuwe Peugeot 2008 SUV GT Line, nieuwe Peugeot 2008 SUV GT.

Peugeot biedt u een ruime keuze aan krachtige en zuinige motoren.Ontdek de elektrische aandrijflijn van de nieuwe e-2008, de nieuwe elektrische SUV van Peugeot. Voor wat betreft uw rijcomfort: kies uit een handgeschakelde versnellingsbak of een automatische transmissie en voeg de door u gewenste uitrusting toe.

Zodra u uw keuze voor de uitvoering van uw nieuwe Peugeot 2008 SUV hebt gemaakt, kunt u de motor - elektrisch, benzine of diesel - en de versnellingsbak kiezen die het beste aansluiten bij het gebruik dat u van uw auto wilt maken. Kies vervolgens de kleur van uw auto (Gris Platinium, Rouge Ultimate, Blanc Nacré, enz.). Ten slotte kunt u het interieur van uw auto personaliseren, de standaarduitrusting bekijken en eventuele opties en accessoires kiezen.

 

Nieuwe Peugeot 2008 kopen

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een nieuwe Peugeot 2008 SUV? Voor het maken van een proefrit, informatie over kopen- leasen en financieren of wilt u een op maat gemaakt inruilvoorstel, helpen onze Peugeot specialisten u graag verder. U kunt hiervoor gebruik maken van buttons op onze website, ons telefoonnummer 0113 224 200 of mail naar Onze klantenservice.