Aanbod

Sorteeropties

Pagina's

Pagina's

Nieuwe Peugeot 108

De Peugeot 108 is dé keuze wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare en zuinige compacte auto. Het is dan ook niet voor niets dat de 108 al jaren hoog genoteerd staat in de lijst met meest verkochte auto’s in Nederland. Het merendeel van de ‘kopers’ van dit model, kiest tegenwoordig voor Private Lease. U rijdt dan een nieuwe Peugeot 108 voor een vast laag bedrag per maand en alles is inbegrepen, u hoeft alleen nog maar te tanken!

De Peugeot 108 werd in 2014 geïntroduceerd, als opvolger van de 107. Het model is duidelijk volwassener geworden en biedt meer luxe, rust en comfort dan zijn voorganger. Wanneer u kiest voor een nieuwe Peugeot 108, rijdt u nog altijd in een actueel model. Mede dankzij de subtiele facelift die de auto vorig jaar onderging, is de compacte auto nog helemaal bij de tijd.

 

Peugeot 108 uitrusting

Voor welke Peugeot 108 uitrusting kiest u? In eerste instantie heeft u de keuze uit de 3-deurs of 5-deurs. Het aanbod uitrustingsniveaus begint bij de access, gevolgd door de rijker uitgeruste 108 Active. Bovenaan in het aanbod vindt u de luxe Allure en GT Line. Daarnaast is er de 108 TOP, uitgevoerd met een canvas dak dat volledig elektrisch open kan. Deze mogelijkheid is er vanaf de Active uitvoering. De Peugeot 108 wordt het meest verkocht met de handgeschakelde 5-bak, maar u kunt ook kiezen voor de ETG-automaat met eveneens 5 versnellingen.

 

Nieuwe Peugeot 108 kopen

Heeft u interesse in het kopen of private leasen van een nieuwe Peugeot 108? Voor het maken van een proefrit, informatie over kopen- leasen en financieren of wilt u een op maat gemaakt inruilvoorstel, helpen onze Peugeot specialisten u graag verder. U kunt hiervoor gebruik maken van buttons op onze website, ons telefoonnummer 0113 220 620 of mail naar onze klantenservice