Voorraad nieuwe Mercedes-Benz A-Klasse (19)

Sorteeropties

Nieuwe Mercedes-Benz A-Klasse

De nieuwe Mercedes-Benz A-Klasse is een luxe, compacte auto die veel comfort biedt. De A-Klasse is in 1997 geïntroduceerd en heeft in 2012 een facelift gehad. In 2018 is er een compleet nieuw model uitgekomen van de A-Klasse. De gehele uitstraling van dit model is veranderd. Het model is nu lager en langer dan zijn voorganger. Niet alleen het exterieur, maar ook het interieur is veranderd. Die bevat nu nóg meer ruimte en luxe dan het uitgaande model. De Mercedes A-Klasse wordt na deze verandering steeds meer verkocht, dit model is namelijk helemaal van deze tijd!

Mercedes-Benz A-Klasse uit voorraad

Wat wilt u het liefst allemaal in uw auto? Er zijn verschillende opties in kleuren en motoren. Ook kunt u kiezen uit een hatchback of een sedan, een diesel of benzine motor, een handgeschakelde of een automaat en nog veel meer! De Mercedes-Benz A-Klasses uit voorraad bij Automotions zijn voorzien van allerlei luxe. Door de ruime voorraad heeft u altijd een ruime keuze en zit er gegarandeerd een mooie A-Klasse voor u bij! Uw nieuwe A klasse niet gevonden binnen onze voorraad, bekijk dan ook eens ons ruime aanbod tweedehands A-klasse, binnen onze A-Klasse occasions. Deze jong gebruikte A-klasse stuk voor stuk met de kwaliteit die u van ons als merkdealer mag verwachten.

Nieuwe Mercedes-Benz A-Klasse kopen?

Bevalt een nieuwe A-Klasse u wel? U kunt altijd contact opnemen met ons om met één van onze specialisten te praten. Dit kan gaan over het feit of u de auto wilt kopen of leasen, zelf een auto wilt samenstellen of er één uit de voorraad wilt kiezen en nog veel meer. Met al uw vragen kunt u bellen naar 0113 212 730 of u kunt mailen naar onze klantenservice.