Vanaf 1 november 2020 gaan wij verder onder de naam Louwman. Klik hier voor meer informatie.
Vanaf 1 november 2020 gaan wij verder onder de naam Louwman. Klik hier voor meer informatie.
Vanaf 1 november 2020 gaan wij verder onder de naam Louwman. Klik hier voor meer informatie.
mercedes x klasse

Voor alle terreinen
Met een krachtige V6-dieselmotor in combinatie met een aandrijving op alle wielen, kunt u met deze pick-up rijden op zowel verharde als onverharde ondergronden. Door de machtige aandrijving en een ladderchassis heeft de X-klasse een laadvermogen van 1,1 ton en een trekvermogen van maar liefst 3,5 ton. Natuurlijk worden beide varianten van de X-klasse standaard voorzien van toonaangevende veiligheidssystemen.

De X-klasse powerful adventurer 
Laat de basiswaarden van een pick-up zien, hij ziet er krachtig uit, stoer en heeft off-road capaciteiten. De powerful adventurer torent met zijn indrukwekkende hoogte van 1.90 meter hoog boven de concurrentie uit. Verder beschikt deze krachtige pick-up van Mercedes-Benz over een kenmerkende SUV-grille met dubbele lamel, zowel voor als achter zijn er bodembeschermingsplaten bevestigd en cladding op de spatschermen en wielkasten. Een elektrische lier aan de voorzijde en een metalen haak aan de achterzijde maken deze pick-up een echte krachtpatser. Het zwarte nappaleder en sierdelen van koolstofvezel in combinatie met het lemonax metallic exterieur geven de X-klasse powerful adventurer een nieuwe betekenis aan robuustheid en stijl.

De X-klasse stylish explorer
Gaat een stap verder, dit is een luxe pick-up. Dit zal te ervaren zijn in de rijeigenschappen en de veiligheid. De stylish explorer heeft een klassiek SUV-voorskirt, brede wielkasten en 22 inch lichtmetalen velgen. Mede door het opvallende design van het interieur en exterieur zult u zeker een verpletterende indruk achterlaten. Naast de luxe die u van Mercedes-Benz gewend bent springt deze premium pick-up met name in het oog door het contrast tussen de warme en koele tinten. Met het bruine nubuckleder en witte nappaleder in combinatie met de elegante witte metallic lak geeft Mercedes-Benz met de X-klasse stylish explorer zijn visite kaartje af aan iedere liefhebber en gebruiker van pick-ups.

 

Meer info:

automotions

Mercedes-Benz

Locaties: Goes, Roosendaal, Terneuzen

Telefoon: 0113-224200 (Algemeen)

Meer contactgegevens

Mercedes-Benz
X-Klasse

Verticale tabs