Vanaf 1 november 2020 gaan wij verder onder de naam Louwman. Klik hier voor meer informatie.
Vanaf 1 november 2020 gaan wij verder onder de naam Louwman. Klik hier voor meer informatie.
Vanaf 1 november 2020 gaan wij verder onder de naam Louwman. Klik hier voor meer informatie.
Mercedes-Benz Vito

Een slimme ondernemer gaat voor het beste eindresultaat
In welke business u ook in mag zitten, met de Vito kunt u altijd wel mee uit de voeten. De Vito is verkrijgbaar als een gesloten bestelwagen, dubbele cabine uitvoering of een tourer speciaal voor passagiersvervoer.

Exclusief bij Automotions Mercedes-Benz; De Vito Automotions Edition!
Uw bedrijfswagen is toch wel het rijdende visitekaartje van uw bedrijf en daarom bieden wij u de kans om het nieuwe jaar goed te beginnen met onze uniek samengestelde Vito Automotions Edition! Een unieke uitstraling en van alle gemakken voorzien om het u zo aangenaam mogelijk te maken.

Meer informatie >

Meer over de Vito
De Vito is een belangrijke partner voor u. Daarom doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat het een langdurige en betrouwbare samenwerking wordt. Wij leveren u een beproefd voertuig dat aan de strenge kwaliteitseisen van Mercedes-Benz voldoet en dat 5,5 miljoen testkilometers en verdere uitgebreide controles glansrijk heeft doorstaan.

Gesloten bestelwagen
Het basismodel van de Vito is toch het grote werkpaard waar uw organisatie behoefte aan heeft. Deze gesloten bestelwagen is er in 3 afmetingen verkrijgbaar. 259 cm (korte versie), 283 cm (lange versie) en 306 cm (extra lange versie). De Vito heeft verder een landoppervlakte van 3,97 m² (korte versie), 4,38 m² (lange versie) en 4,76 m² (extra lange versie). En een laadvermogen tot 1.314 kg (voertuig met voorwielaandrijving)

Dubbele Cabine
Mercedes-Benz heeft van de Vito ook een versie ontwikkeld met een dubbele cabine. Hierdoor kunt u zowel uw personeel als apparatuur meenemen naar uw projecten. Ook is het vervoeren van een pallet voor een levering geen enkel probleem. Ook de Vito met een dubbele cabine is er leverbaar in 3 verschillende groottes (hierboven genoemd).

Vito Tourer
De Vito Tourer is de persoons- en groepsvervoerder bij uitstek. Als Taxi- of vervoersbedrijf bent u bij Mercedes-Benz dan ook aan het juiste adres. De Vito is te configureren in 8 verschillende stoelopstellingen. Die u kan uitvoeren tot maximaal 8 passagiers. Ook is het mogelijk om de Vito Tourer met 2 stoelen te laten uitrusten waardoor er bijvoorbeeld rolstoel opties mogelijk zijn.

Meer info:

automotions

Mercedes-Benz

Locaties: Goes, Roosendaal, Terneuzen

Telefoon: 0113-224200 (Algemeen)

Meer contactgegevens

Mercedes-Benz
Vito

Verticale tabs