Vanaf 1 november 2020 gaan wij verder onder de naam Louwman. Klik hier voor meer informatie.
Vanaf 1 november 2020 gaan wij verder onder de naam Louwman. Klik hier voor meer informatie.
Vanaf 1 november 2020 gaan wij verder onder de naam Louwman. Klik hier voor meer informatie.

Wat u ook moet vervoeren, de nieuwe Sprinter is er klaar voor
​Of het nu gaat om een voordelig basisvoertuig met voorwielaandrijving of een op maat samengestelde gesloten bestelwagen, een praktische pick-up of een Tourer met een exclusief ingericht passagierscompartiment, dankzij het brede aanbod aan modelvarianten en uitrustingen is er altijd een Sprinter die exact aan uw eisen voldoet.

Uw mobiliteit 4.0
Om de werkdag zo productief en aangenaam mogelijk te maken, zijn er diverse radio's, multimediasystemen en connectiviteitsoplossingen voor de Sprinter beschikbaar. Het aanbod loopt daarbij uiteen van een handige smartphonehouder en een audiosysteem met Bluetooth® en handenvrije bediening tot een geavanceerd multimediasysteem met een hoge resolutietouchscreen, smartphone-integratie1 en een snel navigatiesysteem met 3D-kaarten op harddisk. De bediening is net zo eenvoudig als u zich zou wensen.

Nog mooier, nog functioneler
Waarom zou u er op het werk ook niet gewoon goed uit mogen zien? Met die gedachte als uitgangspunt is het succesvolle designconcept 'Sensual Purity' van de Mercedes-Benz-personenwagens nu ook vertaald naar de Sprinter. Het resultaat is een buitengewoon aantrekkelijke vormgeving die zich kenmerkt door moderne, zuivere lijnen en evenwichtige verhoudingen, waarbij het geheel wordt bekroond met de grote Mercedes-ster op het radiatorrooster. Het volledig nieuwe interieur onderscheidt zich als vanouds door een perfecte balans tussen functionaliteit en stijl.

Voor elke lading bestaat de juiste Sprinter.
Wilt u een bestelwagen die in de eerste plaats praktisch en economisch is? Of bent u juist op zoek naar een bestelwagen met een prestigieuze uitstraling die het beste biedt op het gebied van comfort? Met de Sprinter kan het allemaal. En nog veel meer: behalve als gesloten bestelwagen en Tourer, is hij ook leverbaar als chassis-cabine met enkele of dubbele cabine als basis voor een indrukwekkende reeks modelvarianten.  

Veilig op weg naar uw succes.
De door zijn constructie en combinatie van materialen uiterst robuuste carrosserie vormt hiervoor een solide basis.
In aanvulling daarop is de Sprinter uitgerust met een groot aantal rijassistentiesystemen, want ook de meest ervaren bestuurder komt wel eens in een situatie waarin hij wat ondersteuning kan gebruiken. Het aanbod aan veiligheidssystemen
loopt uiteen van de standaard op alle versies aanwezige zijwindassistent tot het actieve remhulpsysteem en de spoorassistent, die beide tot de standaarduitrusting behoren van alle modeluitvoeringen met een maximaal toegestaan totaalgewicht van meer dan 3.500 kg.

Meer info:

automotions

Mercedes-Benz

Locaties: Goes, Roosendaal, Terneuzen

Telefoon: 0113-224200 (Algemeen)

Meer contactgegevens

Mercedes-Benz
Sprinter

Verticale tabs