Vanaf 1 november 2020 gaan wij verder onder de naam Louwman. Klik hier voor meer informatie.
Vanaf 1 november 2020 gaan wij verder onder de naam Louwman. Klik hier voor meer informatie.
Vanaf 1 november 2020 gaan wij verder onder de naam Louwman. Klik hier voor meer informatie.

Beleeft het vrije gevoel van de SLC-Klasse
De SLC-Klasse staat ook wel bekend als de gefacelifte versie van de SLK-Klasse. Net als de SLK is de SLC een Mercedes uit het Roadster segment. U ervaart de ultieme vrijheid dankzij het Variodak schuifdak, dat u zelfs al rijdend kunt openen (tot 40 km/h). Verder geeft de AMG-styling u het sportieve gevoel dat u als Mercedes liefhebber gewend bent. Ook kunt rode gordels laten aanbrengen om Roadster nog meer kracht te laten uitstralen.

De SLC-Klasse van Mercedes-Benz is standaard uitgerust met o.a.:

  • Standaard met elektronisch Variodak
  • Comand Online (navigatie, audio, video en internet) systeem
  • Cruise control met snelheidsbegrenzer
  • Verwarmde buitenspiegels
  • Halogeen koplampen en led-achter verlichting

Meer over de SLC-Klasse
De SLC-Klasse is door Mercedes-Benz voorzien van een totaal nieuwe front en grille. Ook zijn de Koplampunits compleet vernieuwd waardoor de SLC een nieuw gezicht heeft gekregen. De achterlichten zijn zeer eigentijds voorzien van Led-units waardoor ook de SLC past bij de rest van het Mercedes-gamma.

Een greep uit de opties
Wilt u uw SLC aanpassen zoals u het wilt? Dat kan, Kies bijvoorbeeld voor de AMG-Line. U krijgt dan een sportonderstel die tevens 10mm te verlagen is voor een meerprijs, sportstuur met schakelpaddles in zilverchroom en rode contrastsiernaden. Ook kunt u de SLC uitrusten met één van de zes Metallic lakken. Het is zelfs mogelijk om de tank inhoud te vergoten tot 70 liter waardoor de actieradius aanzienlijk omhoog gaat (niet leverbaar voor De SLC 250 d). Wilt u meer klasse? Ga dan voor een interieur met zwart Essenhout of bruin wortelnotenhout.

Motoren
De SLC-Klasse is alleen verkrijgbaar in benzine gedreven motoren. Het gemiddeld verbruik van de SLC 180 ligt op 5,6 l/100 km en in 7,9 seconden heb je de 100 km/h op de klok. Z'n top is vastgesteld op 226 km/h. U kunt ook voor een krachtigere motor gaan met de SLC 200. Waardoor het gemiddelde verbruik op 6,1l /100 km komt te liggen. De maximale snelheid ligt op 240 km/h en in 7,0 seconden heb je de 100 km/h op de klok. Is dit nog niet genoeg voor u? geen probleem, ga voor een de krachtige V6 motor met een gecombineerd verbruik van 7,8 l/100 km en in maar liefst 4,7 seconde zit op 100 km/h. U haalt met deze V6 motor zelfs de 250 km/h. Dus Met de SLC-Klasse van Mercedes-Benz heeft u een ruime keuze aan motoren. 

 

Meer info:

automotions

Mercedes-Benz

Locaties: Goes, Roosendaal, Terneuzen

Telefoon: 0113-224200 (Algemeen)

Meer contactgegevens

Mercedes-Benz
SLC-Klasse

Verticale tabs