Vanaf 1 november 2020 gaan wij verder onder de naam Louwman. Klik hier voor meer informatie.
Vanaf 1 november 2020 gaan wij verder onder de naam Louwman. Klik hier voor meer informatie.
Vanaf 1 november 2020 gaan wij verder onder de naam Louwman. Klik hier voor meer informatie.
s klasse zijkant

U gaat alleen voor het beste
De S-klasse van Mercedes-Benz is leverbaar in vijf carrosserie uitvoeringen:  de Limousine, Limousine lang, Coupé, Cabriolet en ultra-luxe Mercedes-Maybach. Daarnaast zijn er twee sportieve AMG-modellen, de AMG S63 en AMG S65. Ten slotte is er nog de S500 E Plug-in Hybrid, met liefst  442 pk.

Feel Intelligent Drive.

Exterieurdesign
Elegante superioriteit.
Het charismatische exterieur straalt pure status en prestige uit en met de nieuwe, als optie leverbare MULTIBEAM LED-koplampen springt de voorzijde meteen in het oog.

ENERGIZING-comfortpakket
Zinnenstrelend.
In het als optie leverbare ENERGIZING-comfortpakket worden aroma's, kleuren, tonen en massages intelligent gecombineerd. Kleine impulsen zorgen voor verfrissing of ontspanning, zodat u beter kunt presteren.

Mercedes-Benz Intelligent Drive
Baanbrekende assistenten. 
Zeer moderne rijhulpsystemen ontlasten de bestuurder en bereiden de auto dankzij intelligente kaartgegevens op vele trajecten voor. Zo comfortabel was het nog nooit.

Communicatiecentrale
Unieke verbindingen.
De widescreen cockpit met hoge resolutie en een draadloos oplaadsysteem voor smartphones ondersteunen passagiers die voor belangrijke besluiten informatie in realtime nodig hebben.

S-Klasse sfeer
Laat u onderdompelen.
De sfeerverlichting met 64 kleuren (optie) haalt de nieuwe houten sierdelen naar voren en vormt een prachtige achtergrond voor het interieur door verschillende kleuren in kleurwerelden samen te brengen.

Meer over de S-Klasse
Zoals we van Mercedes-Benz gewend zijn is de S-klasse standaard uitgerust met veel luxe. Uiteraard kan je de S-klasse nog verder naar je hand zetten met de verschillende uitrustingspakketten. Kies bijvoorbeeld voor het pakket Warmtecomfort, waarmee alle zitplaatsen sneller verwarmd worden. Geniet daarnaast van verwarmde armsteunen in de deuren, de middenconsole, middenarmsteun en stuur.
 

Meer info:

automotions

Mercedes-Benz

Locaties: Goes, Roosendaal, Terneuzen

Telefoon: 0113-224200 (Algemeen)

Meer contactgegevens

Mercedes-Benz
S-Klasse

Verticale tabs