Vanaf 1 november 2020 gaan wij verder onder de naam Louwman. Klik hier voor meer informatie.
Vanaf 1 november 2020 gaan wij verder onder de naam Louwman. Klik hier voor meer informatie.
Vanaf 1 november 2020 gaan wij verder onder de naam Louwman. Klik hier voor meer informatie.

De A-Klasse is al jarenlang razend populair. Qua design en techniek topt het nieuwe model deze succesformule op elk gebied. Deze auto is de eerste in zijn prijsklasse die een link maakt tussen mens en machine, dankzij kunstmatige intelligentie. De A-Klasse wordt persoonlijk dankzij de hoogwaardige communicatietechniek en optimale gebruikersfunctionaliteit.

Ieder mens is anders, en het bijzonder is: deze auto weet dat. De A-Klasse is daarom een auto persoonlijk voor jou. Deze auto kent én herkent de voorkeuren van u als bestuurder. Favoriete muziek, routes die vaak gereden worden… De bediening van de auto is grotendeels spraakgestuurd. Daar zijn slechts twee woorden voor nodig: ‘Hey Mercedes’ en de auto wisselt van radiozender, past de sfeerverlichting aan, zet de verwarming een graadje hoger óf leest een smsje voor. Jawel… u las het goed; de auto praat ook terug. 

Kunstmatige intelligentie
Met kunstmatige intelligentie van de auto en de intuïtieve interface van het bedieningspaneel in combinatie met de Mercedes-Me app, duurt het niet meer lang voor u de bediening van de auto ‘snapt’. Uit testen met proefpersonen blijkt: de kennismaking gaat vanzelf zonder dat er behoefte is aan een handleiding. Dit is dankzij de MBUX-technologie, wat staat voor Mercedes Benz User Experience. De auto is ontwikkeld vanuit het oogpunt van de gebruiker en is erop gericht u te begrijpen en zich aan te passen aan uw voorkeuren. Op termijn weet de auto uw voorkeuren zelfs beter te herkennen dan u uzelf kent. Dat is iets wat u het beste zelf ervaart.  

Interieur
Uniek is de zwevende widescreen op het dashboard, waarbij sinds dit model alles digitaal wordt aangeduid. Overzichtelijk en ruimtelijk met toegevoegde augmented reality. Bij de standaarduitrusting hoort sowieso een touchscreen bedieningspaneel op het middenconsole waarmee het volledige multimediasysteem wordt bediend. Ook standaard is de ruimte in de middenconsole waarbij de smartphone automatisch wordt opgeladen met inductiestroom. In deze auto zit zelfs zoveel techniek: het is bijna een verlenging van de kantooromgeving. Maar ook aan het omschakelen van werk naar huis is gedacht, dankzij de prachtige interieurverlichting met 64 kleuren. U creëert zo de sfeer die past bij het moment. En gelukkig denkt de auto met u mee, uw voorkeuren worden herkend en onthouden. Zo persoonlijk was autorijden nog niet geweest!

Gebruiker in beeld
In vergelijking met het vorige model A-klasse is het nieuwe interieur ruimtelijker, niet alleen visueel dankzij de prachtige widescreen. Er is ook daadwerkelijk meer ruimte voor bestuurder, passagiers op de achterbank én in de bagageruimte. De auto is op alle fronten voorzien van de nieuwste techniek: van de wielaandrijving tot veiligheidsystemen. De A-klasse ontzorgt u tijdens het rijden. Dankzij radarsensoren en 3D stereocamera’s kan de auto de omgeving bewaken. Indien gewenst zal de auto automatisch optrekken, sturen en afremmen. Waar nodig stellen de MultiBeam Ledlampen zich in enkele seconden bij ten opzichte van andere verkeersdeelnemers. Uiteraard kunt u zelf kiezen voor diverse rijprogramma’s waarna de transmissie, het onderstel en de besturing worden gewijzigd. Zin in een dynamisch sportief ritje of liever een efficiënte rijstijl waarmee u brandstof en geld bespaart? De keuze is aan u.

 

Meer info:

automotions

Mercedes-Benz

Locaties: Goes, Roosendaal, Terneuzen

Telefoon: 0113-224200 (Algemeen)

Meer contactgegevens

Mercedes-Benz
A-Klasse

Verticale tabs