Vanaf 1 november 2020 gaan wij verder onder de naam Louwman. Klik hier voor meer informatie.
Vanaf 1 november 2020 gaan wij verder onder de naam Louwman. Klik hier voor meer informatie.
Vanaf 1 november 2020 gaan wij verder onder de naam Louwman. Klik hier voor meer informatie.
GLC SUV
GLC interieur

Vrijheid in zijn fraatste vorm. Dat is de nieuwe GLC.
De nieuwe GLC overtuigt door zijn brede en sportieve look. De verchroomde sierelementen die nu standaard van de voorzijde naar de achterzijde doorlopen, de nieuw vormgegeven koplampen en de sterk geprofileerde grille, benadrukken het offroad-karakter. Het interieur combineert luxe en gebruiksvriendelijkheid op een ongekende manier. Het MBUX - Mercedes-Benz User Experience maakt indruk met zijn intuïtieve en veelzijdige bedieningsopties, zoals touch, gebaren en geoptimaliseerde spraakbediening.
 

Belangrijkse vernieuwingen: 

  • MBUX - innovatieve telematica: de combinatie van touchscreen-multimediadisplays, navigatie met augmented reality, intelligente spraakbediening via de spreekknop of het trefwoord "Hey Mercedes", connectiviteit en de user interface zorgen ervoor dat de GLC op de nieuwste technische stand is. 
  • Aandrijflijn: de GLC, voorzien van viercilinder benzine- en dieselmotoren met een hoger vermogen en een aanzienlijk lager verbruik. 
  • Doorontwikkelde assistentiesystemen: de actieve afstandsassistent DISTRONIC en de actieve stuurassistent bieden nóg meer ondersteuning bij het aanhouden van een veilige afstand tot de voorligger. De snelheid wordt automatisch aangepast voor bichten en kruisingen. De actieve stuurassistent helpt bij het vormen van een noodrijbaan voor hulpdiensten en het wisselen van rijbaan. 

Meer over de GLC
Bij Automotions Mercedes-Benz hebben we altijd zowel nieuwe als jonggebruikte occasions op voorraad. Bekijk snel ons aanbod. 

Meer info:

automotions

Mercedes-Benz

Locaties: Goes, Roosendaal, Terneuzen

Telefoon: 0113-224200 (Algemeen)

Meer contactgegevens

Mercedes-Benz
GLC-Klasse

Verticale tabs