Een nieuwe interpretatie van de Coupé

De CLA is leverbaar als vierdeurs coupé en vijfdeurs ‘shooting brake’ met onmiskenbaar eigen proporties en zowel van buiten als van binnen een sportieve uitstraling.

Naast de standaarduitrusting zijn er twee andere uitrustingsniveaus, beide met een eigen uitstraling. Kiest u voor de chique Urban uitvoering of de sportieve AMG Line?
Op het gebied van benzine motoren begint het aanbod met de CLA 180, een 122pk sterke viercilinder welke standaard wordt gekoppeld aan de 7G-DCT automatische transmissie. Daarnaast is er de CLA 200 met 156 pk en dezelfde automatisch transmissie. Als absoluut hoogtepunt is er de AMG CLA 45, met 381pk, vierwielaandrijving en de AMG speedshift zeventraps sporttansmissie. Een diesel variant is er uiteraard ook, de CLA 200d met een vermogen van 136pk en ook standaard een automaat.

Mercedes-Benz Intelligent Drive

Diverse intelligente technologieën bewaken uw veiligheid en zorgen ervoor dat u altijd ontspannen achter het stuur zit. De CLA is uit te rusten met de Distronic adaptieve cruise control, actieve remassistent, spoorassistent, dodehoekassistent en PRE-SAFE, een systeem dat gevaarlijke situaties vroegtijdig opmerkt en hier direct maatregelen in neemt.

Medio mei verwachten wij de compleet nieuwe CLA. Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws met betrekking tot dit model, kunt u hier uw gegevens invullen.

Meer info:

automotions

Mercedes-Benz

Locaties: Goes, Roosendaal, Terneuzen

Telefoon: 0113-224200 (Algemeen)

Meer contactgegevens

Mercedes-Benz
CLA

Verticale tabs