Mercedes-Benz CLA

De nieuwe CLA Coupé: Play by your rules

De nieuwe CLA Coupé is ontworpen om op te vallen. Dankzij een innovatief design van motorkap tot kofferbak is de nieuwe CLA opvallend zelfverzekerd. De randloze deuren verraden zijn compromisloze Coupé karakter en zijn haaienneus, smalle achterlichten en gespierde lijnen geven hem een atletische en krachtige uitstraling vanuit elke hoek.

Kunstmatige intelligentie
Met kunstmatige intelligentie van de auto en de intuïtieve interface van het bedieningspaneel in combinatie met de Mercedes-Me app, duurt het niet meer lang voor u de bediening van de auto ‘snapt’. Uit testen met proefpersonen blijkt: de kennismaking gaat vanzelf zonder dat er behoefte is aan een handleiding. Dit is dankzij de MBUX-technologie, wat staat voor Mercedes Benz User Experience. De auto is ontwikkeld vanuit het oogpunt van de gebruiker en is erop gericht u te begrijpen en zich aan te passen aan uw voorkeuren. Op termijn weet de auto uw voorkeuren zelfs beter te herkennen dan u uzelf kent. Dat is iets wat u het beste zelf ervaart.  

Veiligheid
De CLA kijkt altijd mee over uw schouders, met diverse rijassistentiepakketten, MultiBeam LED koplampen, PRE Safe systeem en een actieve remassistent.

Voorraad
De komst van het nieuwe model, betekent afscheid van het uitgaande model CLA. Van dit model hebben we nog een voorraad bijzonder rijk uitgeruste auto's met enorm veel voordeel! Bekijk de voorraad hier.

Meer info:

automotions

Mercedes-Benz

Locaties: Goes, Roosendaal, Terneuzen

Telefoon: 0113-224200 (Algemeen)

Meer contactgegevens

Mercedes-Benz
CLA

Verticale tabs