Vanaf 1 november 2020 gaan wij verder onder de naam Louwman. Klik hier voor meer informatie.
Vanaf 1 november 2020 gaan wij verder onder de naam Louwman. Klik hier voor meer informatie.
Vanaf 1 november 2020 gaan wij verder onder de naam Louwman. Klik hier voor meer informatie.

De nieuwe C-Klasse is elegant zoals altijd. Dynamisch en progressief als nooit tevoren. 

Exterieur
Het exterieur van de C-Klasse is een nieuwe vorm van sportiviteit. Dankzij het fraaie led-licht is de achterzijde nog stralender en zorgt het voor een karakteristiek lichtbeeld. De drang om vooruit te komen staat op het gezicht van de nieuwe C-Klasse geschreven. De als optie leverbare ultramoderne MULTIBEAM LED-koplampen dragen daar eveneens aan bij.

Interieur
De nieuwe C-Klasse is een digitale cockpit met het nieuwe 10,25 inch display. Daarnaast straalt het fraaie en sportieve interieur premium flair uit. Dankzij het energizing-comfortprogramma ervaart u met een druk op de knop comfort dat niet alleen ontspant en kalmeert, maar ook activeert en stimuleert.

Nieuwe digitale bedienings- en aanduidingservaring.
U kunt de nieuwe C-Klasse net zo intuïtief en eenvoudig bedienen als een smartphone. Op het volledig digitaal uitgevoerde combi-instrument worden gegevens op een geheel nieuwe manier gevisualiseerd. Voor een geheel persoonlijke ervaring staan daarvoor drie geanimeerde weergavestijlen ter beschikking.

In combinatie met het nieuwe 10,25 inch display met hoge resolutie van het multimediasysteem, de nieuwe touch control buttons en het spraakgestuurde LINGUATRONIC wordt bedieningscomfort op topniveau gegarandeerd.

Veiligheid en assistentie
Tijdens de spits, tijdens lange nachtritten of op onbekende trajecten – uw nieuwe Mercedes-benz C-Klasse zorgt ervoor dat u, vooral in stressvolle situaties, wordt ontlast. Het concept daarachter is Mercedes-benz Intelligent Drive, waarmee elke rit in een Mercedes-Benz niet alleen veilig is maar ook uniek. De tijd die u namelijk achter het stuurwiel doorbrengt, is uw eigen tijd. Tijd om te ontspannenl. Tijd om energie op te doen. Zodat u niet alleen veilig op uw bestemming aankomt, maar ook ontspant.

Benieuwd wat er nog meer nieuw is bij de C-Klasse? Boek een proefrit en ontdek de nieuwe C-Klasse!

Meer info:

automotions

Mercedes-Benz

Locaties: Goes, Roosendaal, Terneuzen

Telefoon: 0113-224200 (Algemeen)

Meer contactgegevens

Mercedes-Benz
C-Klasse

Verticale tabs