Vanaf 1 november 2020 gaan wij verder onder de naam Louwman. Klik hier voor meer informatie.
Vanaf 1 november 2020 gaan wij verder onder de naam Louwman. Klik hier voor meer informatie.
Vanaf 1 november 2020 gaan wij verder onder de naam Louwman. Klik hier voor meer informatie.

De nieuwe B-klasse
De Mercedes-Benz B-klasse is leverbaar in diverse benzine- en dieseluitvoeringen. Het aanbod begint bij de B180, met een 1.3-liter viercilinder benzinemotor met 136pk en 200nm. Deze zelfde motor levert in de B200 een vermogen van 163pk en 250nm. Op het gebied van diesel, begint het bij de B180d, een 1.5-liter motor met 116pk en 260nm. Daarnaast is er een 2.0-liter motor met 150pk (320nm) en 190pk (400nm), welke standaard gekoppeld is aan de nieuwe 8G-DCT achttrapsautomaat. De benzine varianten zijn voorzien van een exemplaar met 7 verzetten.

Technologie
De nieuwe B-klasse is op het gebied van technologie weer helemaal bij de tijd. Het interieur kent twee schermen met hoge resolutie van 7 of 10,25 inch, afhankelijk van de uitvoering. Hieraan is het nieuwe MBUX-systeem gekoppeld, een intuïtief en intelligent multimediasysteem dat debuteerde in de nieuwe A-klasse. Dankzij kunstmatige intelligentie, is dit systeem in staat te leren en past het zich aan de gebruiker aan.

Veiligheid
Ook de nodige veiligheidsvoorzieningen mogen natuurlijk niet ontbreken. Active Brake Assist is standaard en optioneel is de B-klasse zo uit te rusten, dat de auto in staat is semi-autonoom door het verkeer te rijden. Het Driving Assistance Package omvat de volgende veiligheidsvoorzieningen:

  • Active Distance Control
  • Active Steering Assist
  • Active Speed Limit Assist
  • Active Brake Assist met Cross-traffic functie
  • Active Lane Change Assist
  • Active Emergency Stop Assist
  • Active Blind Spot Assist
  • Pre-Safe Plus

Het vorige model is enkel nog uit voorraad leverbaar. De actuele voorraad vindt u hier.
 

Meer info:

automotions

Mercedes-Benz

Locaties: Goes, Roosendaal, Terneuzen

Telefoon: 0113-224200 (Algemeen)

Meer contactgegevens

Mercedes-Benz
B-Klasse

Verticale tabs