Mercedes-Benz Me Adapter

mercedes-benz-me-adapter

Uitgekiende connectivity.

De Mercedes-Benz Me Adapter zorgt voor een ultieme en geavanceerde connectiviteit met uw Mercedes. Bekijk bijvoorbeeld uw rijgeschiedenis en het aantal tankbeurten terug met één druk op de knop van uw smartphone. Daarnaast vind u uw auto zo terug en bent u altijd op de hoogte van onder andere uw brandstofpeil en laatste kilometerstand. Door middel van de app krijgt u hiervan een overzichtelijk overzicht te zien. Ook kunt u profiteren van een onderhoudsvoorstellen die direct door middel van persoonlijke offertes aan u aangeboden worden. Heeft u pech onderweg, dan kan u door middel van de Mercedes-Ben Me Adapter snel en efficiënt hulp geboden worden. Met een speciale checklist komt u direct in contact met de klantenservice en helpen ze u direct verder.

Hoe werkt de Mercedes me Adapter?

Het aansluiten van de Mercedes Me Adapter is iets wat wij eenvoudig voor u kunnen uitvoeren. De aansluiting zorgt er voor dat de Adapter de voertuiggegevens uit kan lezen en via bluetooth worden deze dan naar uw mobiele telefoon verstuurd. Door de Mercedes-Benz Me App kunt u alle gegevens inzien en gebruik maken van bijbehorende functionaliteiten. 

mercedes-benz-me-adapter
mercedes-benz-me-adapter-banner

Maakt u al gebruik van de Gratis Mercedes-Benz Me adapter? 

Ja, ik wil een Mercedes me adapter!

De Mercedes me Adapter is voor u als Mercedes-Benz rijder volledig gratis! U kunt door het maken van een werkplaatsafspraak de inbouw van de adapter inregelen.

 

Bekijk of uw auto geschikt is:
De Mercedes-Benz Me Adapter kan in de meeste modellen ingebouwd worden vanaf bouwjaar 2002. In de onderstaande tabel hebben wij voor u overzichtelijk gemaakt welke modellen beschikbaar zijn. Nieuwe modellen zullen automatisch toegevoegd worden aan dit overzicht.

compatibiliteit-de-mercedes-me-adapter

Check of uw smartphone compatible is:
Voor de Mercedes-Benz me Adapter-app is Bluetooth® vereist. De app is geschikt voor alle gangbare smartphones en is beschikbaar in de desbetreffende app stores:

Apple:

iPhone 4S, 5, 5C, 5S, 6, 6 Plus, 6S, 6S Plus, SE, 7, 8, X, XS, XR

Besturingssysteem vanaf versie iOS 9

iPhones met een jailbreak worden om veiligheidsredenen niet ondersteund.

Android:

Besturingssysteem vanaf versie 4.4.2
Smartphones met root-toegang worden om veiligheidsredenen niet ondersteund.