Knöps Opel heeft een nieuwe naam

Opel-dealer Knöps gaat per direct verder als automotions Opel.

 

knops naamwijziging

Automotions is een toonaangevende mobiliteitsgroep met momenteel 15 vestigingen en 400 medewerkers in de regio zuidwest Nederland. Automotions is officieel merkdealer van Opel, Peugeot, Volvo, Fiat, Alfa Romeo, Mercedes-Benz en smart.

Door de toevoeging van Knöps heeft automotions nu in zes Opel vestigingen binnen de groep. Middelharnis/Sommelsdijk is de nieuwe locatie naast Goes, Breda, Roosendaal, Etten-Leur en Vlissingen. In het pand aan de Langeweg 113 zal ook onderdak gaan bieden aan automotions Volvo (vestiging Nieuwe-Tonge) en automotions Peugeot (vestiging Middelharnis).

Wat verandert er voor u als klant?
Wat vanzelfsprekend blijft zijn de sociale betrokkenheid en gastvrijheid die u van Opel Knöps gewend bent. Ook blijven dezelfde vertrouwde gezichten werkzaam in de vestiging.

Welk verschil u wel merkt? Nog snellere service, expertise en de keuze uit een groter aanbod personen- en bedrijfswagens!

Vragen?
Heeft u vragen over deze wijziging, dan staan wij u graag te woord. Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen contact met u op. Uiteraard zijn wij ook telefonisch te bereiken via 0187-476767 of per mail via opel.middelharnis@automotions.nl.

automotions Opel Knöps

Neem contact op