De nieuwe Transit Connect is voorzien van een nieuwe voorkant die in de pas loopt met het nieuwste design-DNA van Ford. De imposante Transit grille met de drie horizontale lijnen, de smallere koplampen – met krachtige Bi-xenon lampen en LED-dagrijverlichting – zorgen samen voor een frisse nieuwe look.

Cabine
De vernieuwde cabine in de Transit Connect is uitgerust met een verbeterd instrumentenpaneel met nieuwe bedieningselementen en optioneel met een zwevend, op tablets geïnspireerd 6″-kleurentouchscreen, inclusief het SYNC 3-communicatie- en entertainmentsysteem van Ford. De nieuwe bekleding zorgt voor een stijlvolle en duurzame omgeving voor lange werkdagen in de cabine.

Verlaagd brandstofverbruik
Een vernieuwde serie aandrijvingen maakt lager brandstofverbruik mogelijk, waarbij wordt voldaan aan de Euro 6.2-emissiestandaarden. De nieuwe 1.5-liter Ford EcoBlue-dieselmotor van Ford combineert de meest recente brandstofinjectie-, turbocompressie- en emissiecontroletechnologieën met een frictiearm motorontwerp voor verbeterde prestaties en een lager brandstofverbruik.

Voor klanten die liever een benzinemotor hebben, wordt de nieuwe Transit Connect ook geleverd met een geavanceerde versie van de meermaals bekroonde 1.0-liter EcoBoost-motor. Deze bevat aanzienlijke verbeteringen van de cilinderkop, brandstofinjectie en emissiecontrolesystemen voor een nog lager brandstofverbruik. Een van de nieuwe technologieën is de cilinderdeactivatie. Hiermee kan de motor bij lage belasting op twee cilinders lopen, zodat het brandstofverbruik verder afneemt.

Meer info:

automotions

Ford

Locaties: Breda, Roosendaal

Telefoon: 076-5281400 (vestiging Breda)

Meer contactgegevens

Ford
Transit Connect

Verticale tabs