De nieuwe Ford KA+ heeft een frisse styling gekregen. Hij biedt nu nog meer comfort en gebruiksgemak en is voorzien van meer rijassistentiesystemen.

Klein in prijs. Groots in comfort.
De KA+ is weliswaar compact, maar hij biedt ruimte aan vijf volwassenen. En hij beschikt over een indrukwekkende reeks slimme technologieën, stuk voor stuk ontworpen om jouw leven eenvoudiger te maken. Instappen zonder sleutel is slechts één voorbeeld. En je kunt gebruik maken van Ford SYNC 3, zodat je verbonden blijft en jouw telefoon en muziek kunt bedienen met simpele en makkelijke spraakopdrachten. Daarnaast kan je het systeem koppelen met CarPlay van Apple en Android Auto. Via Applink heb je bovendien toegang tot jouw favoriete smartphone-apps.

Voel je veilig
Op de weg staat de veiligheid van jou en je passagiers voorop. Daarom is de KA+ uitgerust met slimme veiligheidsvoorzieningen.. Maar hij houdt bijvoorbeeld ook de bandenspanning in de gaten en geeft je een seintje als ze extra lucht nodig hebben. Wel zo veilig.

Bespaar op brandstof, niet op plezier
Met de KA+ hoef je minder vaak naar het benzinestation. Ten eerste is de nieuwe, pittige 1,2 liter benzinemotor gebouwd voor meer efficiëntie, terwijl hij wel de hoge vermogens van 70 PS of zelfs 85 PS levert. En de Auto Start-Stop, die nieuw is in de KA+, schakelt jouw motor automatisch uit wanneer je in de file staat of voor een rood stoplicht moet wachten, waarna hij naadloos weer start als je optrekt. Sterker nog, efficiëntie is overal ingebouwd in deze auto: banden met lage weerstand, aerodynamisch ontwerp, motorolie met lage wrijving ... elk detail is ontworpen om het brandstofgebruik te verminderen.

Meer info:

automotions

Ford

Locaties: Breda, Roosendaal

Telefoon: 076-5281400 (vestiging Breda)

Meer contactgegevens

Ford
Ka+

Verticale tabs