Ford Fiesta

Rijklaar vanaf €16.245,-

Rustgevend en verfrissend.
Onmisbaar en intelligent. Als slimme technologieën bij u thuis werken zoals het hoort, waarom zouden ze dat dan ook niet in uw auto doen? Dat is precies waarom de nieuwe Ford Fiesta is uitgevoerd met SYNC 3 om uw leven makkelijker te maken, met B&O PLAY om reizen leuker te maken en met een panoramadak dat open kan om elke rit plezieriger te maken. Bent u er klaar voor om dit alles – en nog veel meer – te ontdekken? Stap in en ervaar alle comfort en gemakken die u zich maar kunt wensen.

Kijk, dat is slim
Technologie moet altijd een doel dienen. Als u uw nieuwe Fiesta start, brengt u een hele reeks geavanceerde functies en systemen tot leven: Active Park Assist, Adaptive Cruise Control, Lane Keeping Aid, Traffic Sign Recognition … Stuk voor stuk technieken die zo slim en handig zijn, dat u zich afvraagt hoe u ooit zonder heeft gekund.

Geniet van de prestaties.
Omarm de efficiency. Waarom zou u moeten kiezen tussen opwindende prestaties en geldbesparende efficiency? In de nieuwe Ford Fiesta krijgt u het allemaal. Met de 1.0-liter EcoBoost-benzinemotor heeft u de 5-voudige winnaar te pakken van de "Best Engine Under 1.0-litre" uitgeroepen door de International Engine of the Year jury. Auto-Start-Stop helpt u om brandstof te besparen, elke keer dat u voor het stoplicht staat.ijn rijdynamiek en nauwkeurige besturing maken de Fiesta tot een auto om met veel plezier in te rijden, elke rit weer. Uw veiligheid en zekerheid zijn een prioriteitDe nieuwe Ford Fiesta zit boordevol geavanceerde technieken die u, uw passagiers en uw auto beschermen bij een ongeval. Belangrijke functies zijn onder andere Active City Stop, Door Edge Protectors en SYNC 3 met Emergency Assistance. En zo zijn er nog veel meer systemen; sommige helpen zelfs om ongevallen te voorkomen.

Meer weten over de Ford Fiesta?
Kom meer te weten over het design, de rijervaring, het vermogen en de efficiëntie en de veiligheidsvoorzieningen van de Fiesta door een bezoek te brengen aan één van onze showrooms. Plan direct een proefrit in via onderstaand formulier en ervaar de nieuwe Fiesta.

Meer info:

automotions

Ford

Locaties: Breda, Etten-Leur, Roosendaal

Telefoon: 076-5281400 (vestiging Breda)

Meer contactgegevens

Ford
Fiesta

Proefrit aanvragen

Offerte aanvragen

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op