De nieuwe elektrische bestelwagens van Mercedes-Benz

Dit jaar introduceert Mercedes-Benz diverse nieuwe elektrische bestelwagens. Wilt u graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws over deze modellen? Laat dan onderstaand uw gegevens achter.

Mercedes Esprinter

Mercedes-Benz eSprinter

De eSprinter is de nieuwe 100% elektrische bestelwagen van Mercedes-Benz. De eSprinter wordt uitgerust met een 47 kWh accupakket met een vermogen van 115pk. De actieradius van de eSprinter ligt rond de verwachting van 168 kilometer. Daarnaast is het mogelijk om voor een lagere batterijcapaciteit te kiezen waardoor de actieradius wordt verlaagd naar 115 km, maar het laadvermogen juist wordt verhoogt naar 1.045 kg. De geïntegreerde snellaadfunctie zorgt daarnaast voor flexibiliteit. 80% van de energie kan binnen 30 minuten worden opgeladen. De eSprinter komt in de tweede helft van 2020 op de markt.

Mercedes EQV

Mercedes-Benz EQV

De nieuwe Mercedes-Benz EQV is een volledig elektrische variant van de V-Klasse. De EQV is een MPV en is gemaakt voor personenvervoer. De EQV bezit een 27 kWh accupakket goed voor 150 kW vermogen. Het model heeft een actieradius van 356 km (WLTP) en is binnen 1 uur 80% opgeladen. Bovendien is de EQV voorzien van alle luxe zoals u dat nu al bij de V-Klasse gewend bent. Hiermee voldoet de nieuwe Mercedes-Benz EQV aan de hoogte eisen op het gebied van comfort en functionaliteit. De EQV is uitermate geschikt voor comfortabel personenvervoer.

Mercedes Evito Tourer

Mercedes-Benz eVito Long Range

Na de introductie van de eVito en eVito Tourer, verwachten we later dit jaar de eVito (Tourer) Long Range. Met een 110 kW accupakket die binnen een uur voor 80% opgeladen is heeft deze nieuwe eVito een actieradius van maar liefst 320 kilometer. (voorlopig cijfer). Het batterijpakket van de eVito bevindt zich onder de vloer, waardoor er een grote en bruikbare laadruimte over blijft. De eVito is leverbaar in twee lengtes, namelijk met 6m3 of 6,6m3 laadvermogen. De eVito is leverbaar als gesloten bestelwagen of als Tourer (personenvervoer).

Op de hoogte blijven van het laaste nieuws omtrent de elektrische bestelwagens?