Mercedes-Benz Citan

De multifunctionele Citan
De Citan is dé stadsbestelwagen die zich met gemak aanpast aan de wensen van zijn berijder. In welke branche u ook werkzaam bent, de Citan voldoet door de vele uitvoeringen en aanpassingsmogelijkheden aan de meest uiteenlopende eisen die aan een stadsbestelwagen kunnen worden gesteld. 

Exclusief bij Automotions Mercedes-Benz; De Citan Automotions Edition.

Uw bedrijfswagen is toch wel het rijdende visitekaartje van uw bedrijf en daarom bieden wij u de kans om het nieuwe jaar goed te beginnen met onze uniek samengestelde Citan Automotions Edition! Een unieke uitstraling en van alle gemakken voorzien om het u zo aangenaam mogelijk te maken.

Meer informatie >

Meer over de Citan
De Mercedes-Benz Citan is dankzij zijn multifunctionaliteit inzet paar voor bijna elke bedenkbare business. De Citasn wordt uitgegeven in drie verschillende carrosserielengten van 3937 mm (compact), 4321 mm (lang) en 4705 mm (extra lang). De Citan wordt uitgegeven in verschillende diesel varianten maar ook in één benzine uitvoering.

Opties
Mercedes-Benz heeft voor de Citan verschillende opties zoals een laadvloer van hout, licht en regensensoren, stoelverwarming voor de bestuurder en bijrijder, navigatiesysteem, Geen scheidingswand of scheidingswand met ruit en een achteruitrijcamera.

Meer info:

automotions

Mercedes-Benz

Locaties: Goes, Roosendaal, Terneuzen

Telefoon: 0113-224200 (Algemeen)

Meer contactgegevens

Mercedes-Benz
Citan

Verticale tabs

Voertuigsoort: 
Personenauto