Mercedes-Benz Trucks

Mercedes-Benz Trucks bij automotions

Automotions Mercedes-Benz is officieel Mercedes-Benz Trucks dealer in de regio's Zeeland en West-Brabant. Wij hebben trucks vestigingen in Roosendaal en Goes. 

Bent u op zoek naar een nieuwe vrachtwagen of een uitbreiding van uw wagenpark en wilt u deze volledig naar uw eigen wensen samenstellen, dan staan onze truckspecialisten voor u klaar. Wanneer u speciale wensen heeft en/of onderhoud aan uw truck wilt uitvoeren dan nemen wij die zorgen ook graag voor u uit handen. 

Wanneer uw truck onderhoud nodig heeft, dan kunt u terecht bij onze Mercedes-Benz truck monteurs. Zij zullen er zorg voor dragen dat u weer veilig de weg op kan. U kunt bij ons terecht voor zowel klein als groot onderhoud, maar ook voor reparaties of storingen helpen wij u graag verder. Maak voor onderhoud een afspraak in onze werkplaatsplanner

Ontdek de Mercedes-Benz Trucks

Mercedes-Benz trucks Actros

De Mercedes-Benz Actos

Een truck die nu al kan waarover anderen alleen nog maar praten. De nieuwe Actros voldoet aan de steeds zwaarder wordende eisen op het gebied van efficiëntie, comfort en betrouwbaarheid in het internationaal transport en zwaar distributietransport.

 

Trekker, bakwagen, betonmixer of zware kipper: zowel de wegvoertuigen als de varianten met aandrijving op alle wielen van de Arocs bieden voor elke uitdaging in het bouwtransport een robuuste en duurzame oplossing.

 

 

Mercedes-Benz Trucks Arocs
Mercedes-Benz Trucks Atego

De Mercedes-Benz Atego

Dankzij zijn hoge efficiëntie en betrouwbaarheid bent u met de Atego uitstekend voorbereid op de uitdagingen van het distributietransport. Bovendien biedt zijn veelzijdigheid voor vrijwel elke eis en branche een configuratie die perfect op de inzet is afgestemd.

 

Mercedes-Benz Trucks. 

Wilt u meer informatie, een proefrit of een op maat gemaakte offerte van de Mercedes-Benz vrachtwagens? Neem dan contact op met één van onze gespecialiseerde verkoopadviseurs voor de zakelijke markt. Zij zullen u voorzien van het beste advies voor uw vraagstuk en volledig ontzorgen in het gehele proces.

Mercedes-Benz Trucks Dignus van Gilst

Neem contact op
E. Dignus.van.gilst@automotions.nl
T. 0612673020
LinkedIn profiel

Mercedes-Benz Trucks Marleen Konijnendijk

Neem contact op
E. Marleen.Konijnendijk@automotions.nl
 

Mercedes-Benz Trucks Jan Jaap de Baar

Neem contact op
E. Jan-jaap.de.baar@automotions.nl
T. 0651169416
LinkedIn profiel

Mercedes-Benz Trucks Ivo Dierks

Neem contact op
E. ivo.dierks@automotions.nl