Vanaf 1 november 2020 gaan wij verder onder de naam Louwman. Klik hier voor meer informatie.
Vanaf 1 november 2020 gaan wij verder onder de naam Louwman. Klik hier voor meer informatie.
Vanaf 1 november 2020 gaan wij verder onder de naam Louwman. Klik hier voor meer informatie.

Mercedes-Benz Bedrijfswagens

Mercedes-Benz bedrijfswagens voorraad occasions
Mercedes-Benz bedrijfswagens onderhoud
Mercedes-Benz bedrijfswagens - neem contact op

Mercedes-Benz Bedrijfswagens bij automotions

Automotions Mercedes-Benz is officieel Mercedes-Benz bedrijfswagen dealer in de regio's Zeeland en West-Brabant. Wij hebben Mercedes-Benz vestigingen in Roosendaal, Goes en Terneuzen (alleen service). In al onze vestigingen hebben wij een ruim aanbod aan nieuwe en gebruikte bedrijfswagens.

Kom langs en maak kennis met de bekende Mercedes-Benz Vito, eVito, Sprinter, Citan en V-klasse. Bent u op zoek naar een nieuwe bedrijfswagen en wilt u deze volledig naar uw eigen wensen samenstellen, dan staan onze bedrijfswagen specialisten voor u klaar. Ook voor de aanschaf van een bedrijfswagen occasion of een bedrijfswagen uit voorraad helpen wij u graag op weg. Wanneer u speciale wensen heeft als bestickering, sidebars of betimmeringen dan nemen wij die zorgen ook graag voor u uit handen. 

Heeft uw bedrijfswagen onderhoud nodig, dan kunt u terecht bij onze Mercedes-Benz bedrijfswagen monteurs. Zij zullen er zorg voor dragen dat u weer veilig de weg op kan. U kunt bij ons terecht voor zowel klein als groot onderhoud, maar ook voor reparaties of storingen helpen wij u graag verder. Maak voor onderhoud een afspraak in onze werkplaatsplanner, heeft u een spoedreparatie nodig, neem dan contact op met ons serviceteam. 

Ook leasen is mogelijk bij Mercedes-Benz automotions. Leasen biedt verschillende voordelen, zoals zorgeloos rijden, waarbij zaken als onderhoud, banden en schades voor u worden geregeld. Uw bedrijfswagen zakelijk leasen is natuurlijk ook mogelijk bij automotions, bekijk hier meer informatie over zakelijk leasen.

 

Ontdek de Mercedes-Benz Bedrijfswagens

Mercedes-Benz bedrijfswagen Citan

De Mercedes-Benz Citan

De Citan is dé stadsbestelwagen die zich met gemak aanpast aan de wensen van zijn berijder. In welke branche u ook werkzaam bent, de Citan voldoet door de vele uitvoeringen en aanpassingsmogelijkheden aan de meest uiteenlopende eisen die aan een stadsbestelwagen kunnen worden gesteld. 

 

De Mercedes-Benz Vito

Een slimme ondernemer gaat voor het beste eindresultaat.
In welke business u ook mag zitten, met de Vito kunt u altijd wel uit de voeten. De Vito is verkrijgbaar als een gesloten bestelwagen, dubbele cabine uitvoering of een tourer speciaal voor passagiersvervoer. De Vito is óók leverbaar met een volledig elektrische aandrijving

De Mercedes-Benz Sprinter

De Sprinter is zo veelzijdig dat u beslist de nieuwe uitvoering voor uw transporttaken vindt. Bovendien overtuigt het uiterlijk van de Sprinter. De nieuwe Sprinter Gesloten Bestelwagen is met vier carrosserielengten, drie dakhoogten en een laadruimtevolume tot 17m3 in indrukwekkend veel uitvoeringen leverbaar. 

De Mercedes-Benz V-Klasse

Met de Mercedes-Benz V-Klasse bent u ontspannen onderweg en kan er nóg intensiever van uitstapjes genoten worden. Wanneer de V-Klasse voor personenvervoer wordt gebruikt, komen passagiers bovendien comfortabeler dan ooit op hun bestemming aan. Met maximaal acht personen én bagage is de V-Klasse uitstekend geschikt voor personen- en goederenvervoer. 

Ontdek de voordelen van elektrisch rijden. 

Verander mee in de wereld van nu. Bij Automotions Mercedes-Benz helpen we u graag om duurzaam en emissievrij te ondernemen. Daarom blijven wij innoveren, zodat ú er klaar voor bent. Ontdek of elektrisch rijden voor u interessant is. 

Marnix van Gilst 
Verkoopdirecteur Vans
T: 06-51626212
E: marnix.van.gilst@automotions.nl

Mark Nieuwpoort
Verkoopadviseur lichte bedrijfswagens
T: 06-48608785
E: mark.nieuwpoort@automotions.nl
 

Pim Cuelenaere
Verkoopadviseur lichte bedrijfswagens
T: 06-30644777
E: pim.cuelenaere@automotions.nl