Mercedes-Benz Bedrijfswagens

Mercedes-Benz bedrijfswagens voorraad occasions
Mercedes-Benz bedrijfswagens onderhoud
Mercedes-Benz bedrijfswagens - neem contact op

Mercedes-Benz Bedrijfswagens bij automotions

Automotions Mercedes-Benz is officieel Mercedes-Benz bedrijfswagen dealer in de regio's Zeeland en West-Brabant. Wij hebben Mercedes-Benz vestigingen in Roosendaal, Goes en Terneuzen. In al onze vestigingen hebben wij een ruim aanbod aan nieuwe en gebruikte bedrijfswagens.

Kom langs en maak kennis met de bekende Mercedes-Benz Vito, Sprinter, Citan en V-klasse. Bent u op zoek naar een nieuwe bedrijfswagen en wilt u deze volledig naar uw eigen wensen samenstellen, dan staan onze bedrijfswagen specialisten voor u klaar. Ook voor de aanschaf van een bedrijfswagen occasion of een bedrijfswagen uit voorraad helpen wij u graag op weg. Wanneer u speciale wensen heeft als bestickering, sidebars of betimmeringen dan nemen wij die zorgen ook graag voor u uit handen. 

Heeft uw bedrijfswagen onderhoud nodig, dan kunt u terecht bij onze Mercedes-Benz bedrijfswagen monteurs. Zij zullen er zorg voor dragen dat u weer veilig de weg op kan. U kunt bij ons terecht voor zowel klein als groot onderhoud, maar ook voor reparaties of storingen helpen wij u graag verder. Maak voor onderhoud een afspraak in onze werkplaatsplanner, heeft u een spoedreparatie nodig, neem dan contact op met ons serviceteam. 

Ook leasen is mogelijk bij Mercedes-Benz automotions. Leasen biedt verschillende voordelen, zoals zorgeloos rijden, waarbij zaken als onderhoud, banden en schades voor u worden geregeld. Wenst u uw auto in delen te betalen dan bieden wij u graag onze financial lease services aan. Uw bedrijfswagen zakelijk leasen is natuurlijk ook mogelijk bij automotions, bekijk hier meer informatie over zakelijk leasen.

 

Ontdek de Mercedes-Benz Bedrijfswagens

Mercedes-Benz bedrijfswagen Citan

De Mercedes-Benz Citan

De Citan is dé stadsbestelwagen die zich met gemak aanpast aan de wensen van zijn berijder. In welke branche u ook werkzaam bent, de Citan voldoet door de vele uitvoeringen en aanpassingsmogelijkheden aan de meest uiteenlopende eisen die aan een stadsbestelwagen kunnen worden gesteld. 

 

De Mercedes-Benz Vito

Een slimme ondernemer gaat voor het beste eindresultaat.
In welke business u ook mag zitten, met de Vito kunt u altijd wel uit de voeten. De Vito is verkrijgbaar als een gesloten bestelwagen, dubbele cabine uitvoering of een tourer speciaal voor passagiersvervoer.

 

Mercedes-Benz bedrijfswagen Vito
Mercedes-Benz bedrijfswagens Sprinter

De Mercedes-Benz Sprinter

​Of het nu gaat om een voordelig basisvoertuig met voorwielaandrijving of een op maat samengestelde gesloten bestelwagen, een praktische pick-up of een Tourer met een exclusief ingericht passagierscompartiment, dankzij het brede aanbod aan modelvarianten en uitrustingen is er altijd een Sprinter die exact aan uw eisen voldoet.

De Mercedes-Benz V-Klasse

De Mercedes-Benz V-klasse is een full-size MPV die beschikbaar is in drie dieseluitvoeringen, de V200 d, V220 d en V250 d. Het zorgt voor een harmonieus evenwicht tussen rijcomfort en wendbaarheid door het rolcomfort, de demping en de stabilisering aan de staat van het wegdek en de rijtoestand aan te passen.

Mercedes-Benz bedrijfswagens V-klasse

 

Mercedes-Benz Bedrijfswagens. Veelzijdigheid in topvorm.

Wilt u meer informatie, een proefrit of een op maat gemaakte offerte van de Mercedes-Benz bedrijfswagens? Neem dan contact op met één van onze gespecialiseerde verkoopadviseurs voor de zakelijke markt. Zij zullen u voorzien van het beste advies voor uw vraagstuk en volledig ontzorgen in het gehele proces.

Locatie Roosendaal

Mercedes-Benz bedrijfswagens Pim Cuelenaere

Neem contact op met Pim
E. pim.cuelenaere@automotions.nl
T. 06-30644777

Locatie Goes

Mercedes-Benz bedrijfswagens Marnix van Gilst

Neem contact op met Marnix
E. Marnix.van.Gilst@automotions.nl

Mercedes-Benz bedrijfswagens Mark Nieuwpoort

Neem contact op met Mark
E. Mark.nieuwpoort@automotions.nl
T. 0648608785
LinkedIn profiel