Unieke upgrades op alle smart modellen

Bestel de smart van je dromen tussen 1 april tot en met 30 juni 2017 en krijg op elk model een exclusieve upgrade op maat. Voor nog meer comfort, nog meer uitstraling, en nog meer attitude.

1. Gratis upgrade PLUS pakket bovenop je gekozen uitrustingslijn
Kies nu jouw favoriete smart model: de fortwo, fortwo cabrio of forfour en ontvang een gratis upgrade naar het PLUS pakket. Jouw smart wordt dan voorzien van onder andere 15" of 16" lichtmetalen velgen, elektrische spiegels en het Cool & audio pakket, bestaande uit het smart Audio-system en airconditioning. Zo heb je gegarandeerd een coole smart.

2. Automaat met 50% korting vanaf de passion lijn
Heb jij je favoriete smart uitgekozen en is je keus gevallen op een passion, prime of proxy? Dan krijg je niet alleen de gratis upgrade naar het PLUS pakket, maar ook nog eens 50% korting op een automaat!

3. 50% korting op het Xclusive pakket van alle smart BRABUS modellen
Droom jij altijd al van een smart BRABUS? Grijp dan nu je kans, want je krijgt nu 50% korting op het Xclusive pakket van de smart BRABUS.

Upgrades op alle smart modellen

Actievoorwaarden upgrade PLUS pakket & 50% korting

  • Geldig op alle smart modellen (coupé, cabrio, forfour) indien het een getekende klantorder betreft van 1-04-2017 t/m 30-06-2017
  • De upgrade acties zijn uitsluitend van toepassing op modeljaar 807 smart voertuigen (voorraad en built-to-order/nieuw klant geconfigureerde smarts)
  • Voor de oudere stockvoorraad van modeljaar 806 smart modellen gelden aangepaste Rij BTW Vrij condities, vraag uw smart dealer om meer informatie. Van toepassing zolang de voorraad strekt, vraag uw dealer naar de actuele beschikbaarheid van deze auto’s, want op=op!
  • Automaat upgrade met 50% korting is enkel mogelijk in combinatie met het PLUS upgrade voordeel voor de volgende lines: passion, prime, proxy
  • Xclusive upgrade met 50% korting is uitsluitend van toepasssing op de smart BRABUS modellen
  • De upgrade acties zijn te combineren met de MBFS financiering/renting actie
  • De upgrade acties met het PLUS voordeel en automaat voor 50% zijn niet van toepassing in combinatie met de smart nightrunner limited edition, smart sport editions en het privélease aanbod van smart
  • De upgrade acties zijn niet geldig in combinatie met Corporate Sales, rental, VIP en/of Diplomaten afspraken van smart. Een fleetowner kan dus de keuze maken om gebruik te maken van het upgrade actievoordeel óf de overeengekomen condities met de afdeling Corporate Sales van Mercedes-Benz Nederland

 

Meer weten en een offerte opvragen? Vul dan onderstaand formulier in.

Offerte aanvragen