Profiteer nog t/m 31 augustus van 0% rente op onze Peugeot bedrijfswagens

Als ondernemer wilt u vooruit en in die richting helpen wij u graag. Met een nieuwe Peugeot bedrijfs-auto die wordt gekenmerkt door betrouwbaarheid, veelzijdige toepassingen, laag brandstofverbruik, hoge restwaarde en tijdelijk extra voordeel.

Tijdens de Peugeot Professional Dagen profiteert u van zéér aantrekkelijke voorwaarden bij aanschaf van een Partner, Expert of Boxer:

  • Een extra scherpe actieprijs bij directe aanschaf
  • 3 jaar lang van 0% rente op Financial Lease 
  • Een aantrekkelijk Operational Lease tarief 

Wij demonstreren graag de veelzijdige mogelijkheden van betimmering en op- en inbouw en u kunt rekenen op een maatwerk advies voor úw onderneming. Hou de zaak dus in beweging en zet de Peugeot Professionals van Automotions Peugeot aan het werk. Wij ontzorgen u graag bij uw mobiliteit, zodat ú de handen vrij heeft bij het ondernemen.

U bepaalt dus helemaal zelf hoe u instapt en wegrijdt: 
1. Directe aanschaf met een voordeel tot €6.936,-
2. Financial Lease met 3 jaar 0% rente
3. Operational Lease tegen een aantrekkelijk maandbedrag

Peugeot Partner

Partner Premium 75pk

1. Van €18.181,- nu rijklaar €13.495,-
2. 3 jaar 0% Financial Lease vanaf €225,- per maand
3. Operational Lease vanaf €268,- per maand

Peugeot Expert

Expert L2 Premium 100pk

1. Van €23.724,- nu rijklaar €17.940,-
2. 3 jaar 0% Financial Lease vanaf €299,- per maand
3. Operational Lease vanaf €331,- per maand

Peugeot Boxer

Boxer Premium L1H1 BlueHDi 120

1. Van €25.886,- nu rijklaar €18.950,-
2. 3 jaar 0% Financial Lease vanaf €316,- per maand
3. Operational Lease vanaf €360,- per maand

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Nieuw in de showroom: de Expert Sport

Sportief zakendoen. Vakwerk is topsport. En dat verdient de juiste beloning: de Peugeot Expert Sport. Een unieke uitvoering van de succesvolle Expert, gekenmerkt door sportieve elementen aan de buitenzijde en boordevol luxe in het interieur. Sportiever, luxer en comfortabeler is een bedrijfswagen nog niet eerder geweest.

Bovendien is het ook nog eens een slimme keuze: nu met 3 jaar 0% Financial Lease vanaf €399,- per maand óf met Operational Lease via Free2Move Lease vanaf €469 per maand. Bent u liever direct eigenaar? Dan profiteert u van een voordeel van maar liefst €6.774,- en zo stapt u al voor €29.950,-!

Peugeot Expert Sport

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Ja, ik wil een voorstel op maat

Contactformulier