PRIVATE LEASE-DEALS op de Peugeot 108 en 208 in de maand april

De Peugeot 108 is een fraaie en frisse verschijning in de stad. En deze maand is de compacte 108 met Peugeot Private Lease extra aantrekkelijk; die rijdt u al vanaf € 169,- per maand. Dat is een voordeel van maar liefst € 20,- per maand op de normale Private Lease-prijs. Bovendien is het een all-inclusive pakket; dus inclusief verzekering, onderhoud en wegenbelasting. Het enige wat u hoeft te doen is tanken!

Upgrade uw Peugeot vanaf € 2,50 per maand
Bijkomend voordeel is dat u de Peugeot 108 met Peugeot Private Lease helemaal zelf kunt samenstellen. U kunt kiezen uit diverse Upgrade Packs. Voor maar € 2,50 per maand heeft u al een 'Pack City', met Climate Control en achteruitrijcamera. Daarnaast is er de 'TOP!-uitvoering'. Uitgerust met een elekstrisch bedienbaar vouwdak voor slechts € 10,- per maand. Ideaal om de lente mee te vieren.

Meer geïnteresseerd in een sportieve hatchback? Dan is er de Peugeot 208 voor de scherpe prijs van € 249,- per maand met Peugeot Private Lease. En dat scheelt u maar liefst € 30,- per maand op de normale Private Lease-prijs. Dus kom snel naar onze showroom en profiteer van de extra lage maandprijzen van de Peugeot 108 en 208.