Peugeot Winter Drive met extra scherpe Private Lease deals

Deze winter veilig en aangenaam op weg? Tijdens Peugeot Winter Drive valt er voor iedereen iets te halen bij automotions Peugeot. Tot en met 19 januari profiteert u van scherpe tarieven voor diverse Peugeot Private Lease-modellen, een extra inruilvoordeel tot wel € 3.200,- én van voordeel op winterse accessoires voor uw Peugeot. Met Peugeot Private Lease rijdt u een gloednieuwe Peugeot voor een vast laag maandbedrag.

In dat bedrag is alles inbegrepen: onderhoud, wegenbelasting en verzekering. Alleen de brandstof. Die betaalt u zelf.
Tijdens Peugeot Winter Drive zijn de maandbedragen voor Peugeot Private Lease extra scherp. Zo rijdt u bijvoorbeeld de Peugeot 108 al vanaf € 189,- per maand.

Extra inruilvoordeel
Op zoek naar een nieuwe Peugeot? Dan is dit het perfecte moment voor een bezoek aan onze showrooms, want wij hebben zeer scherpe actietarieven op diverse modellen.
Heeft u een auto in te ruilen? Dan ontvangt u tijdens de actieperiode een extra hoge inruilpremie waarmee uw totale voordeel kan oplopen tot wel € 3.200,-

Winterse accessories
Gaat u op skivakantie met uw auto en zoekt u bijvoorbeeld een dakkoffer of skidragers? Kom dan bij ons langs, want tijdens Peugeot Winter Drive ontvangt u een extra voordeel van 20% op praktische winterse accessoires. Kom dus snel naar één van onze showrooms en profiteer van veel winters voordeel.

Peugeot Winter Drive t/m 19 januari bij automotions Peugeot

Contactformulier