Peugeot 108 Blue Lion Outlet prijs 9995 euro

Automotions heeft de goedkoopste Peugeot 108 Blue Lion van Nederland. We bieden op een beperkt aantal nieuwe Peugeot 108 5-drs Blue Lion modellen aan voor slechts € 9.995,- rijklaar.

 

De Peugeot 108 Blue Lion standaarduitrusting:

  • Airconditioning
  • Mistlampen
  • Radio/MP3-speler met stuurwielbediening, Bluetooth carkit & audiostreaming, USB-aansluiting
  • Elektrisch bedienbare portierruiten vóór
  • Centrale vergrendeling met afstandsbediening
  • Deurgrepen en spiegelkappen in kleur van de carrosserie

 

Private Lease actieprijs € 179,- op 108 Blue Lion

Gaat u liever voor een all-in maandbedrag, dan is Private Lease de beste optie. Peugeot Private Lease dekt alle kosten van de auto met uitzondering van de brandstof, voor een vast maandbedrag. U heeft de mogelijkheid om verschillende contracttermijnen te kiezen en u bepaalt zelf uw jaarlijkse kilometrage. Automotions geeft daarbij nog een extra korting op het landelijke Peugeot actietarief! Zo least u bij automotions al een Peugeot 108 Blue Lion vanaf 179 euro per maand. Goed om te weten is, dat Peugeot Private Lease het keurmerk Private Lease heeft, wat een eerlijke en transparantie manier van leasen waarborgt.

 

Financieren tegen scherpe actierente van 4,9%

Kiest u liever voor een gespreide maandelijkse betaling en regelt u liever zelf de verzekering, wegenbelasting en het onderhoud, dan is een financiering de beste optie. De auto is dan ook uw eigendom en u lost een deel van het aankoopbedrag in maandelijkse termijnen af. Zo financiert u een 108 Blue Lion met een verkoopprijs van € 9.995 tegen een 4,9% actierente, wat neerkomt op € 124,60 per maand. In dit maandbedrag is een aanbetaling van 25% verwerkt, maar ruilt u een auto in dan dient deze als de aanbetaling. Tevens is er een slottermijn van 25% voorzien, waarmee u na het aflopen van de financiering kunt bepalen of u de auto weer verkoopt om deze in te lossen of het resterende bedrag op dat moment te voldoen.

We hebben een beperkt aantal modellen uit voorraad leverbaar, dus neem spoedig contact op om er één te reserveren.

Bekijk onze Peugeot 108 actiemodellen

Voorwaarden:
Peugeot 108 5-drs Blue Lion actiemodel € 9.995,- nieuwe auto's reeds voorzien van een kenteken. Aanbod zo lang de voorraad bij automotions strekt en op is echt op. Getoonde uitvoering kan afwijken van het actiemodel. Metallic lak tegen meerprijs leverbaar. Let op geld lenen kost geld. Vraag onze verkopers naar de actievoorwaarden.

Let op geld lenen kost geld

Laat hier uw gegevens achter voor een vrijblijvende offerte.

 

Contactformulier