Ontdek onze Peugeot Occasion Deals!

Profiteer van onze scherpe Occasion Deals!

Op zoek naar een Peugeot met wat ervaring? Dan bent u bij Automotions Peugeot aan het juiste adres! Ontdek onze ruime voorraad occasions en profiteer t/m 31 augustus van diverse voordelen, zoals:

  • Korting tot €3.000,-
  • Tot 2 jaar garantie
  • 1,9% rente - betaal slechts 1,9% rente op financiering. 
  • Zomers presentje bij aanschaf van één van onze occasions

Al onze occasions zijn extra scherp geprijsd. Wilt u liever niet direct een grote uitgave doen? Maak dan gebruik van onze 1,9% rente actie! Zo kunt u voor een klein bedrag per maand overstappen op één van onze occasions. Iedere occasion die wij aanbieden wordt voor u technisch en optisch volledig gecontroleerd, wel zo betrouwbaar toch? Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u zorgeloos en veilig kunt rijden. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden m.b.t. kopen- leasen of financieren, een proefrit boeken of een taxatie van uw eigen auto- en een inruilvoorstel laten maken? Onze specialisten staan voor u klaar en vertellen u graag meer.

Contactformulier

Peugeot Betaalplan is een product van PSA Finance en wordt u aangeboden door PSA Financial Services Nederland B.V. (registratienummer AFM 12007744). Restantbetaling is niet mogelijk. Het actiemaximum is €5.000. Meer financieren is mogelijk, maar dan passen wij de middelingsrente toe met onze standaard rente.. Meer info en voorwaarden via uw Peugeot-dealer of via www.peugeot.nl. Op verzoek sturen wij u het standaard informatiedocument toe. Door het afronden kunnen de werkelijke bedragen afwijken van de in de tabel genoemde bedragen. Actie geldig tot en met 31 augustus 2020. Wijzigingen voorbehouden.