Vanaf 1 november 2020 gaan wij verder onder de naam Louwman. Klik hier voor meer informatie.
Vanaf 1 november 2020 gaan wij verder onder de naam Louwman. Klik hier voor meer informatie.
Vanaf 1 november 2020 gaan wij verder onder de naam Louwman. Klik hier voor meer informatie.

Last Minute Nazomer Deals! De beste voorraaddeals!

Profiteer van duizenden euro's voordeel op een nieuwe Peugeot uit voorraad!

U heeft het gemerkt: ook half september kan de temperatuur nog tot boven de 30 graden oplopen. Dus is het niet gek om in onze showroom te komen profiteren van onze Last Minute Nazomer Deals! De beste voorraaddeals op een nieuwe Peugeot uit voorraad! U kunt direct rijden voor een zonnig prijsje met duizenden euro's voordeel! Bekijk onderstaand enkele suggesties uit ons actie aanbod. Op onze vestigingen staan nog véél meer aantrekkelijke modellen! Meer let op, want op is echt op! Het aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. 

Rijdt u liever met uw huidige Peugeot verder? Houdt hem dan in topconditie en kom langs voor een gratis Seizoenscheck! Daarnaast kunnen wij u een aantrekkelijke aanbieding doen op allseason banden met maar liefst 21% BTW korting! Ontvang geheel vrijblijvend een offerte op maat voor uw Peugeot! 

Peugeot 508SW

21% BTW korting op all season banden!

Exclusief bij Automotions Peugeot. Het moment om uw banden te wisselen komt er weer aan. Heeft u al eens nagedacht over all season banden? Met de relatief zachte winters zijn all season banden perfect voor de Nederlandse condities. Bijkomend voordeel is dat u uw banden niet meer hoeft te wisselen. U kunt er zomer en winter mee blijven rijden. Nieuwsgierig? Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan voor uw auto. 

Houd uw Peugeot in topconditie!

Komt langs voor de seizoenscheck. Met de winter voor de deur controleren wij uw auto op 29 gevoelige punten. Denk bijvoorbeeld aan de accu, remmen en vloeistoffen. De seizoenscheck kost u slechts €19,95 en is zelfs gratis met de MyPeugeot Card (Gratis wanneer Peugeot Pechhulp is aangevuld met MyPEUGEOT Card Dealer Services), inclusief bijvullen van de vloeistoffen tot maximaal 1 liter.