De Peugeot SUV-serie: Private Lease vanaf € 349 per maand

De  SUV-serie van Peugeot is een lust voor het oog. Het krachtige, karaktervolle desgin zorgt voor een stoere en elegante verschijning. Maar het is niet alleen uiterlijk vertoon. Alle modellen staan garant voor een unieke rijervaring met de meest geavanceerde technologie. Het is niet voor niets dat onze SUV's vaak in de prijzen zijn gevallen. Dat succes danken we aan de designgedachte van Peugeot, met veel aandacht voor het ontwerp en de kleine details: de 'pianatoetsen' waarmee u het touchscreen in de Peugeot i-Cockpit bedient, de subtiele designelementen, het compacte stuurwiel tot aan het stiksel van de lederen bekleding. Alles is ontworpen om u een intense rijervaring te bieden.

De SUV's van Peugeot staat nu bij ons in de showroom, klaar voor een uitgebreide proefrit. 

Peugeot 2008 SUV
De compacte Peugeot 2008 SUV is in zijn klasse een onderscheidende auto. Door de fraaie materialen en verzorgde afwerking biedt deze compacte SUV een bijzondere rijervaring. De perfecte stads-SUV voor het hele gezin. U rijdt hem al vanaf € 349 per maand met Peugeot Private Lease.

Peugeot 3008 SUV
De prijswinnende Peugeot 3008 SUV. Met zijn pure design weet deze SUV sportiviteit en elegantie te combineren. Aan boord van de nieuwe 3008 SUV bevindt u zich in een hightech wereld waarin u geniet van nog intensere rijsensaties. Het is de eerste SUV die werd onderscheiden met de Car of the Year-prijs.

Peugeot 5008 SUV
De Peugeot 5008 SUV is een imposante verschijning. In deze zevenpersoons-SUV krijgt autorijden een nieuwe dimensie, of u nu alleen of met meerdere passagiers aan boord bent. Het modulaire interieur is volledig naar eigen wens in te delen. Leverbaar met Peugeot Private Lease vanaf € 489 per maand.