Beginnend ondernemers opgelet: de beste tips vindt u bij Automotions

Als beginnend ondernemer is een bedrijfswagen wellicht wel de grootste investering die u zult doen en daarom wilt u natuurlijk altijd kiezen voor het beste. Een nieuwe Peugeot bedrijfsauto is opgeteld de beste investering. De verschillende aanschafmogelijkheden en de veelzijdigheid van de auto's bieden uitgebreide mogelijkheden voor elke ondernemer. Ze staan voor betrouwbaarheid, praktisch gebruiksgemak en een moderne afwerking. Daarnaast zijn ze zuinig met brandstof, hebben ze een hoge restwaarde én kunnen ze sterke TCO-cijfers overleggen. Wilt u extra voordelig investeren in zakelijke mobiliteit? Kom dan in de maand oktober naar één van onze vestigingen, waar de Peugeot Boxer en de met prestigieuze awards bekroonde Expert en nieuwe Partner voor u klaarstaan! T/m 31 oktober profiteert u namelijk van duizenden euro's voordeel!

Tijdens deze weken profiteert u tot 5 jaar lang van 0% rente op Financial Lease en een Automotions Peugeot Professional premie tot wel € 6.466. Wij demonstreren de veelzijdige mogelijkheden van betimmering en op- en inbouw en u kunt rekenen op een maatwerk advies voor úw onderneming. Hou de zaak dus in beweging en zet de Peugeot Professionals van Automotions Peugeot aan het werk. Wij ontzorgen u graag bij uw mobiliteit, zodat ú de handen vrij heeft bij het ondernemen.

Peugeot Partner

Nieuwe Partner Pro

Voorzien van o.a.:
- Airconditioning
- Bluetooth
- Cruise Control
- Elektrisch verstel- en verwarmbare buitenspiegels
- Licht- en regensensor

Van €16.204,- nu rijklaar €11.995,-
3,9% Financial Lease vanaf €220,- per maand

Peugeot Expert

Expert Premium

Voorzien van o.a.:
- Airconditioning
- Bluetooth
- Cruise Control
- Parkeersensoren
- Licht- en regensensor

Van €20.050,- nu rijklaar €15.960,-
0% Financial Lease vanaf €266,- per maand

Peugeot Boxer

Boxer Premium L2H1

Voorzien van o.a.:
- Achteruitrijcamera
- Airconditioning
- Bluetooth
- Cruise Control
- Navigatiesysteem

Van €26.842,- nu rijklaar €20.376,-
0% Financial Lease vanaf €340,- per maand

                                                                                                                                                                       

Peugeot Partner Electric

Peugeot Partner Electric

De Peugeot Partner Electric is ideaal als u veel stedelijke ritten maakt! U rijdt vlot, comfortabel, stil én zonder enige uitstoot. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken over het toenemende aantal milieuzones waaruit met name diesels geweerd worden.

5 JAAR LANG 4% BIJTELLING
Van zijn scherpe prijs gaan de diverse regiogebonden subsidies nog af en bij zakelijke aanschaf profiteert u 5 jaar lang van slechts 4% bijtelling. Bekijk de voorraad op onze website en profiteer direct!*

Nu leverbaar vanaf

€ 23.715

 

Peugeot Free2move lease

 

Ja, ik wil een voorstel op maat

Contactformulier