Opel Occasions: Tijdelijk slechts 1,9% rente én tot 2 jaar garantie!

Kiest u voor een Opel occasion bij automotions Opel, dan kiest u een tweedehands Opel die op maar liefst 100 punten is gecheckt én goedgekeurd.
Wij kennen onze auto’s als geen ander, zodat u 100% op uw nieuwe Opel kunt vertrouwen. 

Tijdelijk hebben we een interessant aanbod op onze Opel occasions:

Financier uw nieuwe Opel occasion tegen slechts 1,9% rente* 
Automotions Opel biedt u tot een maximaal te financieren bedrag van € 7.500,- een aantrekkelijk rentetarief aan 1,9% op basis van een looptijd van 36 maanden.
Een bezoek aan uw bank is niet meer nodig. Oók voor uw autofinanciering kunt u vertrouwen op de kwaliteit die u van Opel gewend bent.

Tot 2 jaar garantie
Bij aankoop van een Opel occasion ontvangt u nu niet één maar twee jaar garantie op het automotions Pro garantiepakket.
Kiest u het automotions Service garantiepakket, dan verdubbelen wij ook deze van zes naar twaalf maanden garantie.

Hoge inruilwaarde
Wanneer u een auto wilt inruilen, dan kunt u rekenen op een uiterst scherpe inruilprijs. Hierdoor verlaagt u uw maandbedrag wanneer u kiest voor financiering! 

Interesse?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over deze actie, neem dan contact op met onze vestiging bij u in de buurt.

Deze actie is geldig tot en met zaterdag 20 oktober of zolang de voorraad strekt. OP=OP!

 

*Het rentetarief van 1,9% betreft een tijdelijk aanbod op een maximum te financieren bedrag van € 7.500 en een maximum looptijd van 36 maanden.
Wanneer u kiest voor het automotions Pro garantiepakket met 24 maanden garantie dan is dit alleen mogelijk bij auto's jonger dan vier jaar en maximaal 80.000 kilometer.

Aanbod geldig tot 20 oktober 2018. 

Het financieringsaanbod wordt gedaan onder uitdrukkelijk voorbehoud van goedkeuring van de kredietaanvraag door Opel Financial Services. Toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Dit niet-doorlopend kredietaanbod wordt gedaan door Opel Financial Services, handelsnaam van Opel Finance N.V. te Breda (KvK nr. 24107861, AFM registernr. 12013025). Het jaarlijks kostenpercentage is de prijsaanduiding van het krediet, hierin worden de totale kosten voor het krediet uitgedrukt als jaarlijks percentage van het totale kredietbedrag. Voor informatie over de voorwaarden en het standaard informatieblad kunt u terecht bij uw Opel dealer, telefonisch bij Opel Financial Services (076-5448932) of kijk op www.opelfinancialservices.nl/particulier. Uw Opel dealer en Opel Financial Services geven geen advies, u dient zelf te bepalen of het door u gewenste krediet aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. Rentewijzigingen en drukfouten voorbehouden.